Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Monaco - Juventus. Accidentare gravă pentru un jucător al lui Juventus, înainte de semifinalele Ligii Campionilor

AS Monaco - Juventus. Accidentare gravă pentru un jucător al lui Juventus, înainte de semifinalele Ligii Campionilor

AS Monaco - Juventus. Accidentare gravă pentru un jucător al lui Juventus, înainte de semifinalele Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Instagram/Daniruga
01 Mai 2017   •   12:08

AS Monaco - Juventus, în semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3.ro.

Fundașul central al lui Juventus, Daniele Rugani, ar putea rata finalul sezonului din cauza unei accidentări suferite la genunchiul drept, scrie GSP.

Internaționalul italian în vârstă de 22 de ani a lipsit de la partida de campionat, de vineri, disputată, în deplasare, cu Atalanta, 2-2.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, acesta s-a accidentat la antrenamentul de miercurea trecută.

"Din cauza persistenței disconfortului continuu la genunchiul drept, Daniele Rugani a efectuat astăzi un control medical, care a arătat o fractură minoră a osului cortical al capului fibulei. Jucătorul va fi evaluat și monitorizat în următoarele câteva săptămani", se arată într-un comunicat postat duminică pe site-ul oficial al clubului.

Pe lângă Rugani, tehnicianul Masimilano Allegri nu va putea conta miercuri, în meciul din deplasare, cu AS Monaco, din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League nici pe Marko Pjaca.

Mijlocașul croat s-a accidentat la sfârșitul lunii martie la genunchi și nu va mai putea juca în acest sezon.

Rugani a venit la Juventus de la Empoli în februarie 2015 pentru sumă de 5 milioane de euro, însă a fost lăsat la "azzurri" sub formă de împrumut până la finalul acelui sezonul. Fundașul central mai are contract cu Juventus până în iulie 2021.

×
Subiecte în articol: Juventus Liga Campionilor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close