Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Champions League. Real Madrid o spulberă pe Juventus Torino și e ca și calificată în semifinale

Champions League. Real Madrid o spulberă pe Juventus Torino și e ca și calificată în semifinale

Champions League. Real Madrid o spulberă pe Juventus Torino și e ca și calificată în semifinale
Sursa foto: Foto: Facebook/Real Madrid
03 Apr 2018   •   23:44

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal, a făcut un pas mare spre semifinalele competiţiei, marţi seara, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 (1-0), chiar pe terenul acesteia, în prima manşă a sferturilor de finală.

Madrilenii s-au impus prin ''dubla'' senzaţionalului Cristiano Ronaldo (3, 64) şi prin reuşita lui Marcelo (73). Vedeta portugheză a deschis rapid scorul, în min. 3, cu o reluare din careu, la centrarea lui Isco. Ronaldo a tranşat soarta partidei în min. 64, când a înscris spectaculos din foarfecă, la centrarea lui Dani Carvajal. Brazilianul a semnat al treilea gol al oaspeţilor (73), după o combinaţie cu Ronaldo.

Pentru ca dezastrul de pe ''Juventus Stadium'' să fie complet, ''Bătrâna Doamnă'' a încheiat partida în zece oameni, argentinianul Paulo Dybala primind al doilea cartonaş galben în min. 66.

Ronaldo este primul jucător care a marcat în zece meciuri consecutive în Champions League. Lusitanul a ajuns la 22 de goluri marcate în sferturile de finală ale competiţiei şi are nu mai puţin de 9 goluri marcate în poarta lui Juventus în şase meciuri.

Real Madrid a avut şi două bare, prin Toni Kroos (36) şi Mateo Kovacic (87).

Higuain, fost jucător la Real, a ratat cele mai mari ocazii ale torinezilor, una pe repriză, portarul costarican Keylor Navas opunându-se de fiecare dată. Columbianul Cuadrado a irosit şi el o bună oportunitate în finalul jocului.

Echipa antrenată de Zinedine Zidane a reuşit o reeditare a finalei de anul trecut, de la Cardiff, când Real a învins-o pe Juve cu 4-1.

Manşa secundă va avea loc pe 11 aprilie, la Madrid.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close