Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul unui meci de fotbal din campionatul Albaniei

Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul unui meci de fotbal din campionatul Albaniei

Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul unui meci din prima ligă a campionatului de fotbal al Albaniei.

Raphael Dwamena x facebook
Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul unui meci de fotbal din campionatul Albaniei
Sursa foto: Ermal Kuka - X/ Raphael Dwamena / Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2023   •   19:25

Este vorba despre Raphael Dwamena şi, potrivit presei albaneze, este pentru a treia oară în cariera jucătorului când i se face rău pe teren, ultima fiind, din păcate, fatală.

Atacantul Raphael Dwamena a murit sâmbătă, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Egnatia, echipa sa, și Partizani, din Serie A albaneză.

Potrivit presei albaneze, fotbalistul a murit la spital, după o tentativă de resuscitare pe teren.

Potrivit relatărilor din Albania, a fost a treia îmbolnăvire a ghanezului pe teren, dar, în ciuda diagnosticului de probleme cardiace, el însuși a decis să scoată defibrilatorul, deoarece a considerat că acesta este adevărata cauză a problemei, potrivit Mediafax.

Ajuns în Europa în 2014, a debutat la Lefering, echipa satelit a Salzburgului, înainte de a se transfera la Austria Lustenau. În 2017 a plecat la Zurich, care l-a vândut la rândul său la Levante din Spania în anul următor. 

De acolo a mers la Zaragoza și la alte echipe din ligile daneză și austriacă, înainte de a semna cu Egnatia în 2023, cu care a marcat împotriva lui Inter Milano în amicalul de vară din 13 august.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close