Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Materazzi şi Zidane s-au împăcat. Fotbalistul italian confirmă

Materazzi şi Zidane s-au împăcat. Fotbalistul italian confirmă

Materazzi şi Zidane s-au împăcat. Fotbalistul italian confirmă
Sursa foto: Foto: news-world.us
10 Dec 2010   •   09:56

Marco Materazzi a confrmat, joi, la Mediaset, că a făcut pace cu Zinedine Zidane, în timpul unei întâlniri, luna trecută, la Milano, cu ocazia unui meci din Liga Campionilor, informează AFP.
   
Cei doi nu-şi vorbeau după finala Cupei Mondiale din 2006, când Zidane l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, lucru ce a dus la eliminarea francezului în meciul câştigat de Italia. Presa italiană anunţase că luna trecută a avut loc o întâlnire între cei doi, însă aceştia nu au confirmat.
   
Zidane şi Materazzi s-au întâlnit cu ocazia meciului de Liga Campionilor, AC Milan-Real Madrid, disputat la 3 noiembrie, la hotelul la care erau cazaţi madrilenii. Materazzi venise la hotel să-l salute pe Jose Mourinho, fostul său antrenor de la Inter, în prezent la Real Madrid, iar Zidane era prezent la Milano în calitate de consilier al preşedintelui madrilenilor, Florentino Perez.
   
"Eram pe cale să părăsesc hotelul când m-a oprit cineva şi mi-a spus că există o problemă. Mi-a spus că Zidane îşi parchează maşina lângă a mea. I-am răsşuns că nu văd nici o problemă. Am ieşit şi m-am trezit faţă în faţă cu Zidane, astfel că am profitat să-i spun unele lucruri, lucruri care vor rămâne între noi. Eu am vorbit mai mult şi când mi-a întins mâna, i-am prins-o şi nu am mai lăsat-o până când nu m-a privit cu adevărat în ochi. Asta voiam şi asta s-a şi întâmplat", a declarat Materazzi.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close