Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi se va antrena cu tineri fotbalişti promiţători din Uzbekistan

Messi se va antrena cu tineri fotbalişti promiţători din Uzbekistan

Messi se va antrena cu tineri fotbalişti promiţători din Uzbekistan
22 Dec 2008   •   16:27

Fotbalul din Uzbekistan este într-o creştere care, pe cât este de puternică, pe atât este de surprinzătoare. Jucătorul argentinian al lui FC Barcelona (Spania), Lionel Messi, va ajuta în zilele care urmează dezvoltarea "sportului rege" în ţara asiatică, urmând să se antreneze cu cei mai buni tineri fotbalişti uzbeci. În scurta sa vizită în această ţară, Messi va încerca să le ofere cât mai multă inspiraţie şi motivaţie copiilor şi tinerilor al căror idol este.
Argentinianul a plecat spre Uzbekistan imediat ce s-a terminat partida pe care echipa sa, FC Barcelona, a câştigat-o cu scorul de 2-1 pe terenul formaţiei Villareal. Programul lui Messi la Taşkent, capitala uzbecă, va fi unul foarte încărcat, care va include vizite din cele mai diverse. Vizita la sediul Federaţiei din Uzbekistan, unde se va întâlni cu şefii fotbalulu i de acolo, este evenimentul principal, după care mijlocaşul ofensiv se va antrena cu tinerii urbeci. El îşi va exprima pe final opiniile despre ceea ce a întâlnit în ţara asiatică într-o conferinţă de presă.
Urbekistanul este bine familiarizat cu o altă vedetă care a scris istorie la FC Barcelona, Rivaldo. Brazilianul joacă din august 2007 la Bunyodkor, echipă în care s-au investit foarte mulţi bani, şi care ar fi putut să îl transfere şi pe camerunezul Samuel Eto'o, tot de la echipa catalană. Cu ajutorul lui Rivaldo, cel mai bun jucător al lumii în 1999, pe când evolua la formaţia "Blaugrana", formaţia uzbecă a făcut pentru prima oară eventul, câştigând cupa şi campionatul şi a ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Asiei, anunţă Mediafax. Rivaldo va sta la Bunyodkor până în 2011, atunci când i se sfârşeşte contractul. El a declarat în mai multe rânduri că se simte bine în îndepărtata ţară.
Foto: www.soccerworld.us
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lionel Messi FC Barcelona Uzbekistan vizita
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close