Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Suporterii lui Man. United, în extaz. Patru investitori englezi oferă 1,1 miliarde de euro pentru club

Suporterii lui Man. United, în extaz. Patru investitori englezi oferă 1,1 miliarde de euro pentru club

Suporterii lui Man. United, în extaz. Patru investitori englezi oferă 1,1 miliarde de euro pentru club
Sursa foto: manchester united
02 Mar 2010   •   19:07

Fanii "diavolilor roşii" au, în sfârşit, speranţe că gruparea pe care o susţin ar putea ieşi de sub patronatul membrilor familiei Glazer. Americanii sunt dur contestaţi de fani pentru faptul că în cinci ani au îndatorat clubul cu 770 milioane de euro. Keith Harris, un om de afaceri englez, este cel care a mobilizat un grup de oameni potenţi financiar care susţin Manchester United şi i-a convins să investească pe Old Trafford.
Un grup de investitori britanici, Keith Harris (broker la Seymore Price), Jim O'Neil (ecomonist şef), Paul Marshall şi Richard Hytner (directori la Saatchi&Saatchi) sunt determinaţi să cumpere clubul din Manchester. Vestea bună pentru suporteri este aceea că oamenii de afaceri sunt susţinători înfocaţi ai "diavolilor roşii". Ei au demarat deja negocierile cu reprezentanţii familiei Glazer şi au înaintat o ofertă de 1,1 miliarde de euro, potrivit Mediafax.
Negocierile sunt, însă, într-o fază incipientă, dar suporterii lui United sunt deja entuziasmaţi de prospectul venirii unor patroni englezi la conducerea clubului. Aceştia le-au transmis deja că îi susţin în totalitate şi le-au acordat "Încrederea Suporterilor lui Manchester United".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United achizitie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close