Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andrei Cristea: Lăsaţi penalty-ul, eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am ales cu piciorul rupt

Andrei Cristea: Lăsaţi penalty-ul, eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am ales cu piciorul rupt

Andrei Cristea: Lăsaţi penalty-ul, eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am ales cu piciorul rupt
Sursa foto: andrei cristea
26 Oct 2009   •   11:35

Atacantul dinamovist Andrei Cristea este foc şi pară după ce "Câinii" au remizat în Ştefan cel Mare cu ultima clasată, Gloria Bistriţa. Scorul final a fost 1-1, dar Dinamo putea primi un penalty în prelungiri, când Cristea a fost luat cu fulgi cu tot în careu de Ciucă, acesta aplicându-i o "foarfecă" la picioare atacantului. Cristea este mulţumit că, măcar, nu trebuie să se plângă şi de un picior fracturat, ci doar de punctele pierdute.
"Sunt frustrat, ăsta nu mai e ghinion, ne-a fost furată plăcerea de a juca fotbal. Vă jur că la ultima fază i-am mulţumit lui Dumnezeu că nu mi-a rupt piciorul. Nu ştiu cum am scăpat întreg, a fost un atac brutal, nici măcar la copii şi juniori nu mi s-a întâmplat aşa ceva.", a tunat Andrei Cristea, potrivit gsp.
Cristea nu s-a oprit aici cu acuzele şi l-a luat în colimator şi pe arbitrul partidei, Danşa, pe care l-a acuzat că nu a fost suficient de bine pregătit fizic şi nu a văzut faza de la distanţa care se impunea.
"Dacă săracul arbitru nu a văzut acel fault, înseamnă că nu e pregătit fizic şi că e incompetent! Cei care vor lua decizii să fie atenţi în privinţa arbitrului pentru că nu se poate ca după ce a fost suspendat şapte etape să nu vadă un asemenea penalty!", a declarat internaţionalul român.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close