Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi: "Am fost demis pentru că nu am vrut să joc cu Dayro Moreno"

Bergodi: "Am fost demis pentru că nu am vrut să joc cu Dayro Moreno"

Bergodi: "Am fost demis pentru că nu am vrut să joc cu Dayro Moreno"
Sursa foto: dayro moreno
22 Dec 2009   •   17:57

Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, este mulţumit că desfăşurarea evenimentelor i-a dat dreptat în ceea ce-l priveşte pe Dayro Moreno. Columbianul a jucat un rol important în demiterea sa, crede Bergodi, care consideră că evoluţiile jucătorului de la revenirea în echipă i-au adus chiar şi îndepărtarea patronului.
"Când a venit la echipă după acea întârziere de la pregătirea de vară, am spus că Dayro nu trebuie să joace, că trebuie observată atitudinea lui şi pe urmă trebuie luată o decizie, ceea ce înseamnă că am avut ochi bun în ceea ce-l priveşte pe columbian. De fapt, cred că ăsta este şi motivul pentru care am fost demis, pentru că nu am vrut să joc cu Dayro. Becali şi Argăseală i-au pus pe lista UEFA pe Emeghara şi Dayro, motiv pentru care mi-am cerut scuze la Ovidiu Petre."
"Acum observ că este bine fără Dayro, nici Becali nu-l mai regretă. Ce a făcut el de când a revenit? A jucat bine, a dat nişte goluri norocoase, şi după? Nu am nimic cu băiatul, dar îmi amintesc cum m-au atacat toţi atunci când am spus că nu joc cu el până când nu este pregătit din toate punctele de vedere.", a declarat tehnicianul italian, potrivit prosport.
Dayro a venit la Steaua în schimbul sumei de două milioane de dolari şi din postura de internaţionale columbian, dar Cristiano Bergodi crede că nimeni nu va da măcar 600.000 de euro pentru jucător.
"Nu valorează 600.000 de euro, sunt prea mulţi bani pentru un fotbalist care nu prea a jucat şi care a lipsit şi multă vreme de la antrenamente. Sunt curios să văd cine dă atât. Dacă facem o comparaţie, Cesinha a costat 700.000 de euro şi el joacă cum joacă, iar Dayro? În Europa este greu să prindă un transfer, dar în America de Sud ar putea, pentru că acolo are o anumită cotă", a conchis antrenorul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close