Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi: ?Becali face şantaj cu Renzo Rossi, dar la FIFA nu contează decât actele?

Bergodi: ?Becali face şantaj cu Renzo Rossi, dar la FIFA nu contează decât actele?

Bergodi: ?Becali face şantaj cu Renzo Rossi, dar la FIFA nu contează decât actele?
Sursa foto: cristiano bergodi
26 Sep 2009   •   14:01

Antrenorul dat afară de Gigi Becali după meciul cu Sheriff Tiraspol, Cristiano Bergodi, acuză faptul că latifundiarul încearcă să îl şantajeze pe secundul Renzo Rossi pentru a putea scăpa cu cât mai puţini bani daţi. Cu toate acestea, Bergodi nu este intimidat si ameninţă că nu va renunţa la memoriul depus la FIFA împotriva clubului lui Gigi Becali.
"Ştiu eu de ce l-a chemat Gigi la palat pe Rossi. Becali face şantaj cu el, dar îi transmit că ne vedem la FIFA. Eu cu Renzo ne cunoaştem de mici, am fost la şcoală împreună. Gigi trebuie să dovedească acei bani primiţi de mine, nu are niciun act, iar la FIFA te duci cu acte, nu cu martori.?, a declarat italianul, sigur pe el, pentru prosport.
Fostul tehnician din Ghencea consideră că Gigi Becali s-a folosit de argumentul banilor pe care i i-a dat lui Renzo Rossi pentru a-l atrage de partea sa, cu toate că italianul muncise pentru banii primiţi, aceştia fiind cu titlul de salariu. Bergodi crede că legătura sa cu Rossi este prea veche pentru a putea fi stricată de Becali.
?Becali l-a plătit pe Renzo, crezând că îl va atrage de partea lui. Renzo a muncit pentru salariul lui, e urât să creadă că ar putea fi martor pentru acei bani.?, a declarat Bergodi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close