Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi: "La Rapid-Iaşi eram deja în negocieri cu Steaua, dar am jucat pentru echipa mea"

Bergodi: "La Rapid-Iaşi eram deja în negocieri cu Steaua, dar am jucat pentru echipa mea"

Bergodi: "La Rapid-Iaşi eram deja în negocieri cu Steaua, dar am jucat pentru echipa mea"
Sursa foto: cristiano bergodi
22 Iul 2009   •   18:18

La două luni de la încheierea campionatului trecut, protagoniştii ultimelor etape dezvăluie informaţii pe care privitorii sportului nu le-au avut şi aspra cărora presa nu a putut decât să speculeze. Bergodi, antrenorul care acum conduce Steaua şi care a încurcat în ultima etapă Rapid, în Giuleşti, cu Poli Iaşi, a recunoscut pentru gsp că începuse înaintea ultimei etape negocierile cu echipa pe care a trimis-o, indirect, în Europa League, Steaua.
Ieşenii erau practic salvaţi de la retrogradare înaintea ultimei etape, dar nu au venit deloc relaxaţi în Giuleşti pentru ultima etapă a Ligii I, în care Rapidul avea nevoie de cât mai multe puncte pentru a putea spera la calfiicarea în Europa. Cristiano Bergodi nu a fost de acord, însă, cu visele feroviarilor, şi echipa din Copou a avut chiar 2-0 în prima repriză, iar Rapidul a reuşit doar două goluri, cu unul mai puţin decât aveau nevoie. Italianul declara de zor că determinarea echipei sale nu are nici o legătură cu interesele europene ale Stelei, echipă de care era deja curtat. Miercuri, însă, Bergodi a declarat că era, de fapt, în contact cu Steaua când sezonul s-a încheiat.
"Primele contacte cu Steaua le-am avut înaintea meciului cu Rapid, din ultima etapă. Eu am vrut să negociem abia după terminarea campionatului, din respect pentru Poli Iaşi.", a declarat antrenorul italian al Stelei, pentru sursa citată.
Profesionismul a fost cel care l-a făcut pe antrenor să pregătească corect partida, însă, asigură antrenorul.
"Atunci am mers cu echipa mea în Giuleşti pentru a face un meci cinstit. Se tot vorbea de jocuri de culise în acea perioadă şi atunci normal că un antrenor profesionist trebuie să se gîndească la un meci bun", a conchis Bergodi.
Steaua, actuala echipă a lui Bergodi, joacă în Europa League datorită rezultatului de egalitate obţinut în ultima etapă de Poli Iaşi în Giuleşti, 2-2, în condiţiile în care "roş-albaştii" au reuşit doar un 1-1 în deplasare cu Unirea Urziceni.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close