Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi şi jucătorii, la unison: "E bună victoria cu Ujpest dar calificarea e încă departe"

Bergodi şi jucătorii, la unison: "E bună victoria cu Ujpest dar calificarea e încă departe"

Bergodi şi jucătorii, la unison: "E bună victoria cu Ujpest dar calificarea e încă departe"
Sursa foto: cristiano bergodi
17 Iul 2009   •   09:07

Mulţumire generală în tabăra Stelei după victoria din primul meci oficial din acest sezon, 2-0 cu FC Ujpest în turul II al Europa League. Antrenorul Bergodi s-a bucurat că debutul său în Ghencea a fost unul de succes, dar le cere jucătorilor să-şi păstreze concentrarea pentru meciul din Budapesta, care se poate transforma într-un fiasco dacă nu este tratat cu seriozitate.
"E un rezultat foarte bun pentru noi. Mai avem returul de la Budapesta, dar acest 2-0 este un rezultat bun, mai ales că echipa a jucat bine. Sunt bucuros pentru jocul de astăzi. În a doua repriza am început cu un atacant în locul unui mijlocaş stânga şi a dat roade introducerea lui Bogdan Stancu. La pauza le-am spus că putem câstiga, dar că trebuie să jucăm ceva diferit. Mă bucur pentru victorie, meritul este al băietilor. Kapetanos a făcut o prostie, trebuie să înteleagă ca la acest meci ai nevoie de linişte. M-a mirat gestul lui, deoarece ştiu că este un om foarte calm. Mă bucur că au fost 20 de mii de spectatori în tribună. Mi-a placut acest lucru, a fost o atmosfera frumoasă şi le mulţumesc, a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei.", a declarat italianul pentru site-ul oficial al Stelei.
Ghionea, sufocat de atmosferă
"Am avut o vreme destul de caldă, sufocantă. Până ne-am obişnuit cu ea am facut o primă repriză tactică foarte bună, iar în a doua repriză am reuşit să marcăm, ceea ce e foarte important pentru noi. Balanţa s-a echilibrat după ce a fost eliminat şi un adversar, iar lucrurile au mers în favoarea noastră. Rămânem cu picioarele pe pământ, ştim că nu ne aşteaptă un meci uşor. Va fi o atmosferă destul de încinsă la Budapesta. Îmi doresc ca la toate meciurile să fim la fel de motivaţi că în această seară, să dăm totul pe teren şi să câstigăm. Sunt surprins plăcut de atmosferă din tribune, publicul a fost fantastic. Le multumesc în numele echipei pentru că ne-au susţinut. E meritul suporterilor pentru că ne-au susţinut", a precizat şi Sorin Ghionea, căpitanul Stelei, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close