Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Comisia de Disciplină a LPF a decis: Rapid pierde meciul cu Timişoara la "masa verde" 0-3

Comisia de Disciplină a LPF a decis: Rapid pierde meciul cu Timişoara la "masa verde" 0-3

Comisia de Disciplină a LPF a decis: Rapid pierde meciul cu Timişoara la "masa verde" 0-3
Sursa foto: dacian varga
09 Apr 2010   •   18:05

LPF a ajuns, în cele din urmă, la o decizie în cazul "Varga-Bălan". Comisia de Disciplină a decretat, vineri, ca Rapid să piardă din oficiu meciul cu FC Timişoara, câştigat pe 5 martie pe teren cu scorul de 1-0. Cauza este aceea că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au fost folosiţi cu toate că nu aveau drept de joc.
"În baza articolului 51.5 din ROAF, Comisia de Disciplină a admis contestaţia clubului FC Timişoara şi a dispus pierderea jocului prin forfait de către FC Rapid cu scorul de 0-3, în meciul disputat pe 5 martie. Ambele cluburi au drept la recurs în termen de două zile de la comunicarea oficialã", a precizat ofiţerul de presă al LPF, Adi Ionescu, potrivit Mediafax.
Şedinţa la capătul căreia Comisia de Disciplină a luat această decizie a început vineri la prânz şi a durat mai multe ore, în care reprezentanţi ai ambelor părţi şi-au exprimat punctul de vedere.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close