Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Deşi Gigi nu i-a fixat obiectiv, Bergodi vrea să ducă Steaua în grupele Ligii Europa (VIDEO)

Deşi Gigi nu i-a fixat obiectiv, Bergodi vrea să ducă Steaua în grupele Ligii Europa (VIDEO)

Deşi Gigi nu i-a fixat obiectiv, Bergodi vrea să ducă Steaua în grupele Ligii Europa (VIDEO)
25 Iun 2009   •   15:05

Cristiano Bergodi a fost prezentat, joi, într-un cadru oficial şi festiv, drept noul antrenor al Stelei. Chiar în ziua în care patronul Gigi Becali a împlinit 51 de ani, tehnicianul italian a anunţat că va pleca în cantonament cu Steaua, echipă cu care speră să aibă rezultate frumoase.

?Eu sunt mulţumit că am venit la Steaua pentru că e un club mare şi se vrea performanţă. Am venit cu sufletul şi cu inima deschisă. Sper ca rezultatele să fie frumoase şi să deschidem un ciclu nou. Sper ca şi relaţia cu Gigi Becali să fie una foarte frumoasă, chiar dacă se vorbeşte mult prin ziare de temperamentul său. Chiar dacă domnul Becali a spus, cu amabilitate, că timpul e prea scurt şi că nu am obiectiv acum, eu îmi doresc să trecem de calificări şi să ajungem în grupele Europa League?, a anunţat Bergodi.

Noul antrenorul Stelei spune că va avea încredere în jucătorii tineri, dar performanţa se face cu cei experimentaţi. ?Am vorbit cu jucătorii de dimineaţă. Le-am spus că vreau disciplină şi dăruinţă pe teren. Ei poartă un tricou şi trebuie să dea totul pentru el. Am încredere în jucătorii tineri, dar performanţa se face cu cei experimentaţi. Am un lot valoros, iar cu 3-4 jucători pot câştiga titlul?, a mai spus Bergodi.



Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close