Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir salută plecarea lui Bonetti şi a celorlalţi italieni: "Bine că au plecat nulităţile de străini"

Dragomir salută plecarea lui Bonetti şi a celorlalţi italieni: "Bine că au plecat nulităţile de străini"

Dragomir salută plecarea lui Bonetti şi a celorlalţi italieni: "Bine că au plecat nulităţile de străini"
Sursa foto: dumitru dragomir
05 Oct 2009   •   16:51

Plecarea de la Dinamo a antrenorului italian Dario Bonetti l-a făcut fericit pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Cel supranumit "Corleone" consideră de bun augur faptul că echipele mari ale campionatului nu mai sunt antrenate de străini după plecările lui Cristiano Bergodi şi Dario Bonetti. Din acest moment, tehnicienii români vor primi şansa pe care o merită.
"Din fericire revin antrenorii români în fotbalul nostru. Antrenori care fuseseră îndepărtaţi ca să aducă unii toate nulităţile în România. Nu e vorba de o modă a antrenorilor români, dar ceilalţi au trecut prin sită. Păi cum putea să rămână un Halagian atâţia ani pe afară pentru cine ştie ce bazaconie?", a precizat Dragomir, conform Mediafax.
"Normal că Bonetti trebuia înlăturat. Păi la el în ţară ce i s-ar fi întâmplat dacă îl supăra pe Berlusconi?", l-a atacat "Mitică de la Ligă" pe Bonetti.
Trecând de la subiectul antrenori la cel al patronilor, Dragomir nu a ratat nici această ocazie să îl apere pe Gigi Becali, spunând că la noi în ţară nu sunt apreciaţi cei care fac lucruri pozitive.
"Cine face treabă şi munceşte în România e înjurat. Nu vedeţi ce se întâmplă la Steaua cu Gigi Becali? Dar în problema taxelor pe care spune că nu vrea să le mai plătească nu îl susţin pe Gigi. Taxele trebuie să le plătească toată lumea. Nu cred că asta ar fi o soluţie. O soluţie în conflictul lui cu suporterii ar fi ca organele abilitate să-şi facă datoria şi pe huligani să-i ducă acolo unde merită. De aia există legi în ţara asta, ca să fie respectate. Dacă sunt aşa cum sunt, firmele de pază angajate de cluburi de ce primesc bani? Să-şi facă datoria. Mie îmi pare rău că există astfel de conflicte, mai ales că mulţi dintre cei care îl contestă pe Becali sunt nişte copii", a încheiat Dragomir, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close