Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Echipa lui Yesilova, Girensunspor, oferă Stelei 2,5 milioane de euro pentru Andrei Ionescu

Echipa lui Yesilova, Girensunspor, oferă Stelei 2,5 milioane de euro pentru Andrei Ionescu

Echipa lui Yesilova, Girensunspor, oferă Stelei 2,5 milioane de euro pentru Andrei Ionescu
Sursa foto: andrei ionescu
15 Iul 2009   •   13:09

Cine s-ar fi gândit că Gigi Becali şi preparatorul fizic Yuksel Yesilova ar putea face afaceri? Turcul, dat afară din Ghencea în decembrie 2008 din cauza religiei sale, musulmană, este acum antrenor la echipa turcă de ligă secundă Girensunspor şi, după ce l-a luat cu împrumut pe Ricardo Pedriel, vrea să ofere şi 2,5 milioane de euro pentru tânărul de 21 de ani Andrei Ionescu. Tot ce mai trebuie este acceptul lui Gigi Becali.
?Preşedintele meu vrea neapărat să promovăm în Süper Lig, aşa că trebuie să ne întărim serios. L-am luat pe Pedriel, iar acum îl vreau neapărat pe Andrei Ionescu. Îi cunosc foarte bine potenţialul şi sunt convins că-i va merge mult mai bine în Turcia decât în Ghencea. Ştiu că jucătorul este foarte apreciat de Gigi Becali, dar sunt convins că patronul Stelei va accepta cei 2,5 milioane de euro pe care îi oferim noi. Sunt bani buni pe criza asta?, a spus Yesilova pentru Adevărul.
Numărul jucătorilor aduşi de Ginesunsport de la Steaua putea fi chiar trei, dacă s-ar fi concretizat şi împrumutul lui Dayro Moreno, care părea, la un moment dat, stabilit.
?Mă înţelesesem cu Steaua pentru un împrumut pe un an, bătusem palma şi cu Dayro, dar apoi impresarul lui a cerut nişte bani în plus. Să fie sănătos în cazul ăsta, eu m-am reorientat deja!?, a declarat Yesilova.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close