Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan - Gloria Bistriţa 1-1. Retrogradarea rămâne o posibilitate pentru ambele echipe

Gaz Metan - Gloria Bistriţa 1-1. Retrogradarea rămâne o posibilitate pentru ambele echipe

Gaz Metan - Gloria Bistriţa 1-1. Retrogradarea rămâne o posibilitate pentru ambele echipe
Sursa foto: marius sumudica
25 Apr 2010   •   17:48

Cele două echipe ardelene au terminat, duminică, la egalitate partida jucată la Mediaş şi au ratat şansa de a se distanţa liniştitor de ultimul loc retrogradabil, ocupat de Pandurii. Bistriţa, echipă care în ultimul meci a învins Dinamo cu 3-2, a condus încă din minutul 2, dar a irosit avantajul, plecând doar cu un punct de la Mediaş.
Primul gol al partidei a venit în minutul 2. Frăsinescu a fost cel care a deschis scorul pentru Bistriţa, după ce s-a ridicat peste apărarea adversă la un corner şi a trimis o lovitură de cap imparabilă. Egalare a venit până la pauză, în minutul 39, iar Liţu a fost cel care a dus scorul la 1-1 cu un şut din apropierea porţii bistriţene.
Antrenorul gazdelor, Cristi Pustai, s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut duminică două puncte pe teren propriu.
"Un meci încărcat de multe semnificaţii. Din păcate, nu am reuşit să ajungem la 35 de puncte, cum ne-am propus. Am fost conduşi destul de rapid, iar apoi a fost destul de greu să revenim, deşi am avut ocazii. Nu mă pot plânge de arbitraj, pentru că dacă am fi jucat cum trebuie, câştigam oricum. Am reuşit să-l anihilăm pe Moraes, dar am primit un gol dintr-o fază fixă, care mă îngrijorează. Până la urmă am luat un punct, suntem la 33 de puncte şi trebuie să luăm meci cu meci şi să luăm cât mai multe puncte", a precizat Pustai, potrivit Mediafax.
Formaţiile de joc:
Gaz Metan Mediaş: 30. Buchta - 13. Khubutia (3. Trtovac '46), 15. Hoban, 19. Lazăr, 8. Buzean - 5. Muntean, 7. Kubala (24. Cigan '75), 27. Eric, 22. Pârvulescu - 77. Silvăşan, 9. Liţu (21. Todea '63). Antrenor: Cristian Pustai.
Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 4. Năstase (3. Ciucă '83), 18. Frăsinescu, 15. Latovlevici - 28. Matei, 4. Mureşan, 24. Hora, 30. Băjenaru (11. Ze Rui '73), 2. Petre (7. Coroian '46) - 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.
Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close