Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaș vrea să scape de matineu și trage Gloria Bistrița în jos, scor 3-1 (VIDEO)

Gaz Metan Mediaș vrea să scape de matineu și trage Gloria Bistrița în jos, scor 3-1 (VIDEO)

Gaz Metan Mediaș vrea să scape de matineu și trage Gloria Bistrița în jos, scor 3-1 (VIDEO)
23 Mai 2009   •   21:52

Gaz Metan Mediaș este singura echipă din subsolul clasamentului care mai are șanse practice de a se salva de la retrogradare, mai ales după ce sâmbătă a învins cu 3-1, pe teren propriu, Gloria Bistrița.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 33 de puncte și ocupă ultimul loc retrogradabil, în timp ce Gloria Bistrița se află pe locul 13 în clasament, la egalitate de puncte cu Poli Iași.

Mediaș a trecut rapid în avantaj, în minutul 4 Cristian Bud reuşind să marcheze cu o lovitură de cap de la cinci metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, iar în minutul 12 Grillo transformând în gol o centrare de pe partea stângă.





Gazdele s-au desprins decisiv în minutul 71, când Bud a urmărit o minge respinsă de Albuţ, iar scorul final a fost stabilit de fundaşul echipei oaspete, Ciucă, acesta marcând cu o lovitură de cap de la şase metri după o centrare venită dintr-o lovitură liberă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias Gloria Bistrita
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close