Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-4. Soldaţii lui Gigi iau punctele cu emoţii mai mari decât o arată scorul

Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-4. Soldaţii lui Gigi iau punctele cu emoţii mai mari decât o arată scorul

Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-4. Soldaţii lui Gigi iau punctele cu emoţii mai mari decât o arată scorul
Sursa foto: banel nicolita
13 Sep 2009   •   22:13

Formaţia lui Gigi Becali cu siguranţă nu trece prin cele mai bune momente. Deşi a trecut de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 4-2, partida a fost mult mai dificilă decât o arată golurile.
A fost chemat Basarab Panduru pentru a instala ?dictatura militară? în Gheancea şi deşi nu a reuşit încă acest lucru, steliştii au tras tare să nu se facă de râs în deplasarea de duminică.
Anterior meciului, patronul Gigi Becali îşi ameninţa de altfel fanii: "dacă mă mai înjuraţi, plec şi Steaua va retrograda".
"Borcea a rămas singur la Dinamo, doar el mai dă bani la acolo. Dă bani şi este înjurat de suporteri şi mai ia bătaie şi de la Oţelul. Dar eu la Steaua sunt singur de şapte ani. Până la urmă o să am o discuţie cu suporterii şi le voi spune că dacă mă vor mai înjura, voi pleca din Ghencea. Dar pentru Steaua, asta înseamnă retrogradare, pentru că nu va mai susţine nimeni echipa. Asta se va întâmpla dacă plec eu!", aprecia Becali.
Steliştii erau oricum să se împiedice din nou după ce au fost învinşi de Dinamo. De altfel, cu doar 7 puncte în cele 5 meciuri disputate în acest sezon, steliştii erau disperaţi după toate cele trei puncte.
Primul gol vine repede, în minutul 12, prin Stancu, care este găsit execelent pe pasul greşit la ofsaid al Mediaşului, de Nicoliţă. Vârful Stelei rămâne singur cu Buchta, şi de la 10 metri îl execută pe goolkeeper-ul Gazului
Şapte minute mai târziu, Pârvulescu egalează printr-un gol de zile mari, mijlocaşul găsind vinclul porţii din colţul careului.
Mediaş nu cedează şi în minutul 34 face 2-1. Bicflavi greşeşte o pasă, Bud interceptează balonul şi trece în viteză pe lângă Ghionea, deşi nu avea prim-planul. Vârful Gazului intră apoi în careul Stelei şi-l dă peste Tătăruşanu.
La pauză, Steaua intră cu mari probleme, condusă fiind la un gol diferenţă.
A doua repriză avea să îi aparţină în totalitate Stelei. În min.53, Szekely bate o lovitură libera de la marginea careului, iar balonul deviat de zid intră în poartă pentru 2-2.
Spre finalul meciului, steliştii intră în ritm, Nicoliţă reuşind un gol superb, dintr-o foarfecă laterală, cu dreptul de pe partea stângă, în vinclul lui Buchta.
În minutele de prelungire ale meciului, Surdu este agăţat în careu de Markovic şi se dictează penalty şi eliminarea celui din urmă. Szekely transformă lovitura şi stabileşte scorul final.
Gigi Becali nu i-a scutit pe jucători de stres nici după meci. El l-a avertizat pe Janos Szekely că l-ar fi trimis la Steaua II dacă n-ar fi marcat din lovitură liberă.
"Dacă nu marca din lovitură liberă, Szekely ajungea la echipa a doua. Nu trebuia să execute el, dar a avut noroc pentru că a înscris. Altfel, nu mai avea ce să caute la echipa mare?, avertiza Becali.
Steaua se impune şi egalează Dinamo în clasament



Echipele de start

GAZ METAN MEDIAŞ: Milos Buchta - Marovic, Nohai, Hoban, Markovic - Kubala, Todea - Dudiţă, Eric, Pârvulescu - Bud
Rezerve: Fenny, Kratochvil, Lazăr, Buzean, Munteanu, F. Sabou, Silvăşan
STEAUA: Tătăruşanu - Ninu, Ghionea, Rada, Petre Marin - Nicoliţă, Andrei Ionescu, Bicfalvi, Grzelak - Stancu, Kapetanos
Rezerve: Zapata, Szekely, Surdu, Onicaş, Tudose, Ochiroşii, Toja





Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close