Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gheorghe Hagi, suspendat două etape după ce a primit cartonașul roșu la sfârșitul meciului cu Hermannstadt

Gheorghe Hagi, suspendat două etape după ce a primit cartonașul roșu la sfârșitul meciului cu Hermannstadt

Antrenorul Gheorghe Hagi a fost suspendat pentru două etape, după ce el a primit cartonașul roșu la încheierea meciului dintre FC Farul Constanța și FC Hermannstadt. Decizia a fost comunicată, miercuri, de Liga Profesionistă de Fotbal.

Gheorghe Hagi, suspendat două etape după ce a primit cartonașul roșu la sfârșitul meciului cu Hermannstadt
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   17:40

În comunicatul LPF, pe lângă suspendarea lui Gheorghe Hagi, se mai vorbește și despre o ”penalitate sportivă de 320 de lei”.

Articolul din Regulamentul Disciplinar pe care antrenorul l-ar fi încălcat precizează că „jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru două jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor.”

Gheorghe Hagi a primit cartonaș roșu după ce a protestat împotriva deciziei arbitrului, la finalul meciului.

Totodată, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a mai stabilit că Oțelul Galați primește o penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidentele de la meciul cu CSM Politehnica Iași. De asemenea, Valentin Crețu (FCSB) va avea parte de o suspendare de două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

Totodată, jucătorii Adam Nemec (FC Voluntari) și Pius Udeme Junior (FC Botoșani) au primit o suspendare pentru câte un joc și câte o penalitate sportivă de 740 lei. LPF a mai stabilit că Valentin Gheorghe (FC U Cluj) e sancționat cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close