Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ghinionul lui Bergodi. E dorit peste tot, dar regulamentul îl împiedică să antreneze

Ghinionul lui Bergodi. E dorit peste tot, dar regulamentul îl împiedică să antreneze

Ghinionul lui Bergodi. E dorit peste tot, dar regulamentul îl împiedică să antreneze
Sursa foto: cristiano bergodi
28 Sep 2009   •   14:53

Cristiano Bergodi şi-a pierdut locul de muncă la cârma Stelei după remiza din grupele Europa League cu Sheriff Tiraspol. Imaginea italianului este, însă, mai bună ca oricând, iar trei echipe autohtone intenţionează, deja, să îl înregimenteze. Marea problemă a lui Bergodi este, însă, regulamentul privind statutul antrenorilor, care îl împiedică să antreneze mai mult de o echipă în Liga I în acelaşi sezon.
Mircea Rădulescu, şeful şcolii de antrenori a Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit că Bergodi este unul dintre cei mai doriţi antrenori de către echipele româneşti, dar regulamentul menţionat îl ţine pe italian în cătuşe.
"Regulamentul privind statutul antrenorilor în România este foarte bine structurat acum, nu ca în sezonul trecut, când a fost încălcat chiar de Iuliu Mureşan, unul dintre cei care l-au votat. Pe Cristiano Bergodi îl vor trei echipe din Liga I, dar nu se poate şi ştie şi el acest lucru. Este un tip disciplinat şi ştie că şi în Italia se întâmplă acest lucru, ca un antrenor să nu poată încheia două contracte în acelaşi eşalon într-un singur sezon", a precizat Mircea Rădulescu pentru Sport Total FM.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Bergodi LPF FRF steaua Liga I
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close