Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Dacă mai jucam şapte ani cu Ujpest, nu ne mai dădeau gol

Gigi Becali: Dacă mai jucam şapte ani cu Ujpest, nu ne mai dădeau gol

Gigi Becali: Dacă mai jucam şapte ani cu Ujpest, nu ne mai dădeau gol
24 Iul 2009   •   10:13

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este consecvent în ceea ce priveşte declaraţiile referitoare la FC Ujpest, fostul adversar al roş-albaştrilor în turul doi preliminar al Europa League. La fel ca la finalul partidei tur, Gigi Becali a declarat după returul din Budapesta că nici dacă ar mai fi jucat şapte ani, formaţia ungară nu ar mai fi înscris vreun gol.

"Nu am avut niciun fel de emoţii, iar dacă mai jucam şapte ani cu ei, nu ne mai dădeau gol. Am luat gol pentru că ne-am relaxat. Noaptea nedormită şi toate aceste scandaluri au schimbat complet atitudinea de joc. Pentru ce să rişti când ai de apărat un 2-0 din tur?!?", a spus Becali, la GSpTV.

Becali a mai vorbit şi despre viitorul adversar al Stelei: "Motherwell dacă a dat şapte goluri într-o repriză înseamnă că e echipă, dar Steaua nu e Flamutari".

Antrenorul Cristiano Bergodi nu a fost atât de relaxat precum patronul său, gândindu-se chiar că Steaua putea rata calificarea în turul trei preliminar. "La scorul de 2-0 pentru noi s-a decis calificarea. Ujpest ne-a pus probleme în ultimele 20 de minute, după ce pe teren a intrat Foxi. Nu mi-a plăcut deloc cum au jucat elevii mei în ultimele 20 de minute. M-ar fi deranjat ca meciul să se încheie 2-2. Pe final de meci, jucătorii mei au avut o cădere şi asta nu mi-a plăcut deloc. La scorul de 0-0 te poţi gândi la ratarea calificării, dar este bine că ne-am revenit", a spus Bergodi la conferinţa de presă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close