Antena 3 Sport Fotbal intern Gigi Becali se jură: "Sunt un preşedinte model, nici nu o să vorbesc cu Bergodi!"

Gigi Becali se jură: "Sunt un preşedinte model, nici nu o să vorbesc cu Bergodi!"

23 Iun 2009   •   22:14
Gigi Becali se jură: "Sunt un preşedinte model, nici nu o să vorbesc cu Bergodi!"
Sursa foto: gigi becali

Pentru aceia care nu s-au obişnuit deja cu promisiunile lui Gigi Becali, patronul Stelei a făcut o nouă promisiune "surprinzătoare". Becali declară că nu mai intenţionează să se amestece în problemele tehnice ale echipei şi în achiziţiile de jucători, promiţând că nici nu în mai interesează Pepe Moreno şi Bergodi, urmând să comunice doar cu preşedintele Argăseală. Şocant, cu adevărat, ar fi ca Becali să îşi ţină cuvântul.
"Nici acum nu ştiu cine este Ujpest şi nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici de Pepe Moreno, astea sunt problemele staffului tehnic. Ei ştiu, eu nici nu vorbesc cu Bergodi. El ţine legătura doar cu Argăseală. Acum sunt un preşedinte cum vrea toată lumea, care să nu se mai bage nicăieri" , a promis Gigi Becali, într-o intervenţie la GspTV.
La fel şi-a propus Becali şi când şi-au început "domniile" antrenorii precedenţi, Hagi, Lăcătuş sau Munteanu, şi rezultatul nu mai este un secret pentru nimeni. Va fi şi rezultatul acelaşi în mandatul lui Cristiano Bergodi?
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close