Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa ? Gloria Buzău 2-0. ?Lanterna roşie? încheie turul fără victorie (VIDEO)

Gloria Bistriţa ? Gloria Buzău 2-0. ?Lanterna roşie? încheie turul fără victorie (VIDEO)

Gloria Bistriţa ? Gloria Buzău 2-0. ?Lanterna roşie? încheie turul fără victorie (VIDEO)
01 Dec 2008   •   16:09

Gloria Buzău a pierdut şi ultimul meci al turului de campionat, în deplasare la Gloria Bistriţa, cu scorul de 0-2, într-un meci în care ultima clasată în Liga I a jucat în zece oameni încă din minutul 2. Buzoienii au rămas cu un om mai puţin pe teren încă din minutul 2, când portarul Arcaba a fost eliminat pentru un henţ discutabil în afara careului. Câteva minute mai târziu, antrenorul Mario Marinică l-a scos din teren pe Ramos Moreira, pentru a-l putea introduce pe portarul de rezervă, Mihai Barbu.

Golurile partidei au fost marcate de Coroian şi Silvăşan, în prima repriză. Coroian a deschis scorul cu un şut la colţul stâng, în minutul 11, pentru ca Silvăşan să împingă mingea în poartă din trei metri, după ce Coroian a deviat mingea în calea sa.


Gloria Buzău a încheiat turul campionatului nu doar pe ultimul loc în Liga I, ci şi fără nicio victorie. În cele 17 etape disputate, buzoienii au obţinut doar 3 puncte, venite în urma remizelor cu FC Argeş, Steaua şi Poli Iaşi. De partea cealaltă, Gloria Bistriţa a acumulat 21 de puncte şi a urcat pe locul 12 al Ligii I.
Au evoluat echipele
Gloria Bistriţa
Albuţ - Frăsinescu (Achim 73), Joao Pedro Azevedo, Ciucă, Miclăuş ? Hora (E. Diogo 46), A. Mureşan, Enescu, Velcovici (C. Petre 67) - Coroian, Silvăşan. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
Gloria Buzău
Arcaba - Nejneru, Filip, Vlaicu, L. Diogo ? D. Popa (Jaber 70), Tavares, Aziz (Creţu 53), Ramos Moreira (Barbu 5) ? Vigariu, Cl. Ionescu. Antrenor: Mario Marinică.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Gloria Buzau Liga I
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close