Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa învinge Alba-Iulia cu 2-1 într-un derby al supravieţuirii (VIDEO)

Gloria Bistriţa învinge Alba-Iulia cu 2-1 într-un derby al supravieţuirii (VIDEO)

Gloria Bistriţa învinge Alba-Iulia cu 2-1 într-un derby al supravieţuirii (VIDEO)
Sursa foto: cristian coroian
26 Feb 2010   •   15:59

Trupa lui Marius Şumudică a mers la Alba-Iulia cu un singur gând. Să ia toate cele trei puncte atât de necesare în cursa pentru evitarea retrogradării. Şi, cu toate că Unirea a înscris prima, Gloria a pornit ofensiva şi a fost, în cele din urmă, răsplătită cu o victorie mai mult decât meritată.
Pentru un meci între două echipe din subsolul clasamentului, Unirea Alba-Iulia - Gloria Bistriţa a început foarte spectaculos. În minutul 2, formaţia din Alba deschidea deja scorul prin Rade Veljovic, care a şutat de la marginea careului mic. Egalarea a venit la fel de repede, în minutul 6, atunci când Ribeiro Moraes a trimis un trasor la colţul lung. Din acest moment, Gloria a părut condamnată să rateze orice ocazie, iar Băjenaru în special l-a făcut erou pe portarul Cernea. Izbăvirea a venit în minutul 81, când veteranul Cristi Coroian a transformat în gol o acţiune construită de autorul primului gol bistriţean, Moraes.


În urma acestui rezultat, Gloria totalizează 18 puncte şi iese temporar din zona "roşie" a clasamentului. Unirea, în schimb, se află pe penultimul loc, la doar un punct de "lanterna roşie" Ceahlăul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Gloria Bistrita Unirea Alba Iulia
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close