Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa-Rapid 1-3. Giuleştenii sunt la un punct de locul trei (VIDEO)

Gloria Bistriţa-Rapid 1-3. Giuleştenii sunt la un punct de locul trei (VIDEO)

Gloria Bistriţa-Rapid 1-3. Giuleştenii sunt la un punct de locul trei (VIDEO)
Sursa foto: joao pinto
01 Mar 2009   •   17:03

Rapid Bucureşti a mers duminică la Bistriţa în speranţa că sfârşitul acestui campionat o va găsi pe un loc de Cupa UEFA. Deşi în tur a învins cu 3-0, formaţia giuleşteană a suferit între timp numeroase transformări. Cu jucători şi antrenori schimbaţi şi scandaluri între patroni, giuleştenii doreau să treacă peste toate în primul lor meci oficial din acest an.
În deplasările de la Bistriţa, Rapid a învins de 12 ori şi a pierdut doar de patru ori. "Dacă reuşim să scăpăm de problemele financiare, suntem o echipă care se poate bate la campionat. Avem un lot valoros", spunea, în urmă cu câteva zile antrenorul Nae Manea.
Iar tabăra adversă venea după un sezon de pregătiri dezastruos, având în vedere că a înregistrat şapte meciuri pierdute, motiv suficient de îngrijorare pentru Sabău: "Sunt unii jucători care nu se implică, nici emoţional, nici fizic. Jucăm cu Rapid şi sunt sigur că putem face un rezultat bun, dar va trebui să abordăm cu seriozitate meciul. Sper să fie altă dăruire."
În pofida problemelor de la echipă şi conflictului dintre suporteri şi conducere, circa 300 de fani au asitat la meci în tribunele lui Gloria Bistriţa. Iar aceştia nu avea să regrete.
Primul gol avea să vină deja în minutul 10, dar acesta este anulat, după ce Djalovici este semnalizat în ofsaid.

Acesta nu se lasă însă şi un sfert de oră mai târziu înscrie un gol valabil după un contraatac reuşit şi o greşeală mare de apărare a bistriţenilor.

O altă greşeală avea să aducă şi golul de 0-2.
În minutul 33, Ciucă greşeşte o pasă, Spadacio trimite pentru Cesinha în spatele liniei bistriţene, brazilianul îl driblează pe Tătăruşanu şi înscrie în poarta goală.

Acesta avea să fie şi scorul la pauză. La reluare însă gazdele au un zvâc şi reuşesc să marcheze în minutul 70. Corner pentru Bistriţa. Centrare perfectă pentru Joao Pedro, care se înaţă peste toată apărarea rapidistă şi trimite imparabil cu capul. Fundaşul îşi spală parţial păcatele de la primul gol.

Bucuria avea să fie de scurtă durată, după ce Pinto marchează în minutul 75. Cu toate acestea, inima bistriţenilor revine la loc, când arbitrul fluieră din nou poziţie afară din joc şi anulează reuşita.

Gloria începe să caute egalarea şi presează din ce în ce mai mult. Momente bune din joc, giuleştenii sunt dominaţi total. Cu toate acestea cu cât se apropia finalul meciului, Gloria îşi pierde concentrarea şi nu mai produce faze lucide. În plus, un atac nereuşit şi un contratac la indigo al Rapidului aduc cu doar câteva minute înainte de final golul numărul trei, copiat după prima reuşită.
Andrade înscrie din marginea careului, dupa o pasă a lui Grigorie. Victorie de moral pentru Rapid, care debutează cu dreptul în retur şi se uită încă spre Cupa UEFA. Giuleştenii au urcat pe locul patru, reuşind să depăşească Steaua în clasamentul Ligii.

"Meritam un egal, după cum s-a jucat. De două ori să ai aşa oportunităţi să marchezi şi pe contraatac să iei de două ori gol..nu ai cum să emiţi pretenţii. Ne-am bătut singuri, le-am făcut cadou victoria. N-am crezut niciodată că Rapidul are probleme. Au fost doar diversiuni, n-ai cum să fii atât de motivat când nu îţi primeşti salariile. ", a spus tehnicianul bistriţenilor la gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close