Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un meci cu porţile închise. Steaua ? Urziceni se joacă fără spectatori

Încă un meci cu porţile închise. Steaua ? Urziceni se joacă fără spectatori

Încă un meci cu porţile închise. Steaua ? Urziceni se joacă fără spectatori
12 Aug 2009   •   20:00


Gigi Becali a declarat că l-a rugat pe ?prietenul său? Dumitru Dragomir să judece corect incidentele de la partida Steaua ? CFR Cluj, iar Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal l-a răsplătit pe patronul din Ghencea cu o suspendare de o etapă pentru Steaua şi o amendă de 40.000 de lei.

Steaua va juca astfel cu porţile închise împotriva Unirii Urziceni, după ce la derby-ul cu CFR Cluj au fost aruncate în teren brichete, pungi şi alte obiecte. Ultima dată când Steaua a jucat un meci cu porţile închise s-a întâmplat în urmă cu 3 luni, la partida cu U Craiova 2-1.

Gigi Becali nu i-a condamnat nici pe cei de la CFR Cluj că au făcut reclamaţie la LPF pentru obiectele aruncate în teren de fanii stelişti de la Peluza Sud. ?Mureşan (n.r. Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj) are dreptate. Dacă Argăseală face reclamaţie lui Cadu, vă fac şi eu vouă reclamaţie. Cei de la CFR ne-au plătit cu aceeaşi monedă. Eu i-am spus lui Argăseală să vorbească cu Mureşan să nu mai facă reclamaţii la Comisii toată ziua?, a spus Gigi Becali la GSpTV.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close