Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nichita nu crede că îl poate ţine pe Bergodi la Iaşi. Gigi Becali: Mâine aflu dacă vine la Steaua

Nichita nu crede că îl poate ţine pe Bergodi la Iaşi. Gigi Becali: Mâine aflu dacă vine la Steaua

Nichita nu crede că îl poate ţine pe Bergodi la Iaşi. Gigi Becali: Mâine aflu dacă vine la Steaua
12 Iun 2009   •   13:36

Cristiano Bergodi nu a dat încă un răspuns ofertei lui Gigi Becali de a prelua banca tehnică a Stelei, însă primarul de la Iaşi, Gheorghe Nichita, a lăsat să se înţeleagă că sunt şanse mici să îl ţină pe tehnician la formaţia moldoveană şi în sezonul viitor.

?Bergodi mi-a cerut un buget care să asigure performanţa, să aducă alţi jucători. Dacă am avea bugetul necesar, cred că Bergodi ar rămâne la Iaşi. Totuşi, cred că el vrea să antreneze o echipă de cupă europeană şi noi nu-l putem opri. Dar vom vedea ce va fi?, a declarat, vineri, Nichita, citat de Mediafax.

Antrenorul Cristiano Bergodi, al cărui contract cu Poli Iaşi a expirat la finalul acestui sezon, a fost ofertat de finanţatorul Gigi Becali, care i-a propus să preia conducerea tehnică a formaţiei Steaua. Bergodi a afirmat însă că are o ofertă şi de la o echipă din Serie B italiană.

?Încă nu ştiu nimic, nu am primit răspuns de la Bergodi, dar mâine (n.r. sâmbătă) vom afla sută la sută dacă va veni antrenor la Steaua?, a spus Becali, chiar dacă joi susţinea că trebuie să primească un răspuns din partea italianul până vineri la prânz, informează NewsIn.

Steaua a rămas fără antrenor după plecarea lui Marius Lăcătuş, iar în locul acestuia a rămas interimar italianul Massimo Pedrazzini.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close