Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu - Gloria Bistriţa 1-1. Panduri fără glorie (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu - Gloria Bistriţa 1-1. Panduri fără glorie (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu -  Gloria Bistriţa 1-1. Panduri fără glorie (VIDEO)
08 Noi 2008   •   17:54

Deşi a început furtunos, prin două goluri marcate rapid, partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa ne-a oferit foarte puţine momente de fotbal.
Chiar în minutul 1, oaspeţii deschid scorul prin Silvăşan, care trage puternic din afara careului şi îl învinge pe Stanca, prins pe picior greşit. Egalarea vine repede, Raskovic este lansat în adâncime şi trimite în poarta bistriţeanului Albuţ.
În rest, nimic. Cele două echipe au părut mai mult decât prietene, fără să deranjeze în vreun fel careul advers, reciprocitatea fiind la ea acasă.
Pandurii au în componenţă 7 jucători proveniţi de la Gloria, cei mai importanţi fiind Tilincă, Chibulcutean sau Mândrean, dar relaţiile bune dintre cele două cluburi s-au remarcat şi pe teren. Cu toate acestea, centralul Istvan Kovacs a arătat 8 cartonaşe galbene, (Vancea, Popete, Alex Piţurcă, Alin Rus, Valentin Simoin de la gazde şi Velcovici, Ninu şi Sabou de la oaspeţi), iar antrenorul Sorin Cârţu a fost trimis în tribune pentru proteste repetate. Multe faulturi de joc penalizate corect de Kovacs.
Cu siguranţă, cel mai slab meci al acestui tur de campionat, jocul fiind concentrat pe latul terenului, nicidecum perpendicular pe poartă.
În urma acestei remize, Gloria Bistriţa este pe locul 14, cu 12 puncte, iar Pandurii pe 12, cu 16 puncte.
Sorin Cârţu:
"Îi felicit pe jucătorii mei pentru modul în care s-au dăruit şi s-au bătut cu excepţia acelei faze din primele minute când au fost surprinşi. Îmi pare rău chiar că fundaşul Chibulcutean, care până acum a jucat la toate meciurile aproape fără greşeală, a avut acel moment de ezitare şi l-a lăsat pe Silvăşan exact pe piciorul drept să şuteze.E un punct pe care îl luăm şi e bun. Asta este situaţia".
Ovidiu Sabău:
"A fost un meci extrem de greu cu o echipă bună care venea cu moral bun după nişte rezultate foarte bune. Sigur că ne-am propus aici să nu pierdem jocul şi chiar dacă se poate să forţăm să câştigăm.Nu ştiu dacă e o remiză echitabilă, dar mie îmi convine. Nu ştiu pentru cei de la Pandurii cum consideră dar pentru mine orice meci e foarte important".
Pandurii Tg. Jiu:
Stanca, Mândrean, Alin Rus, Chibulcutean, Popete, Florin Stângă, Vancea, I.Iordache, Daniel Orac (Cardoso`73), Raskovic (Valentin Simion`62), Alex Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu
Gloria Bistriţa:
Albuţ, Miclăuş, Ciucă, Frăsinescu, Velcovici, Jao Pedro (Ninu`46), Radu Mărginean, Daniel Sabou (Enescu`60), Negrean, Silvăşan, Coroian.Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
Golul lui Silvăşan, 0-1:

Golul lui Raskovic, 1-1:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pandurii Tg. Jiu Gloria Bistrita
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close