Antena 3 Sport Fotbal intern Panduru dă asigurări că nu vizează postul lui Bergodi

Panduru dă asigurări că nu vizează postul lui Bergodi

12 Sep 2009   •   10:34
Panduru dă asigurări că nu vizează postul lui Bergodi
Sursa foto: basarab panduru

Venirea lui Basarab Panduru la Steaua a tulburat puţin apele, mulţi din afara clubului comentând că noul director sportiv ar putea râvni la postul lui Cristiano Bergodi.
"Panduru va fi director sportiv, aşa cum era MM Stoica înainte. Stelei îi trebuie militărie, dictatură, aşa cum s-a întîmplat la Unirea Urziceni. Panduru este foarte potrivit pentru a face acest lucru, este un stelist adevărat şi cred că va fi peste MM Stoica şi Dinu Gheorghe. El va fi şi responsabilul cu transferurile, îmi va propune jucători la iarnă", declara Gigi Becali.
Acesta a alimentat şi el speculaţiile după ce arăta că antrenorul italian nu ar avea viaţă lungă în Ghencea.
"Cristiano Bergodi nu are viaţă lungă la Steaua, pentru că sunt două variante: are performanţe şi va pleca la o echipă din străinătate sau nu are rezultate şi atunci pleacă, pentru că nu a reuşit să facă faţă la Steaua", a spus Becali.
Întrebat dacă Bergodi va avea rezultate bune şi ar dori să rămână la Steaua, Becali a răspuns: "Atunci îi întindem covor roşu, îl servim cu cafea".
În schimb, Panduru a ţinut să îl liniştească pe italian, subliniind că nu are niciun interes să îi ia postul.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close