Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Iaşi - Gloria Bistriţa 1-0. Bâlbă aduce victoria moldovenilor

Poli Iaşi - Gloria Bistriţa 1-0. Bâlbă aduce victoria moldovenilor

Poli Iaşi - Gloria Bistriţa 1-0. Bâlbă aduce victoria moldovenilor
20 Mar 2009   •   20:50

Munca lui Cristiano Bergodi începe să dea roade. Ieşenii au obţinut al doilea succes pe teren propriu în acest retur, graţie golului lui Bâlbă, şi continuă să spere că vor reuşi să evite retrogradarea. De cealaltă parte, la Bistriţa se anunţă vremuri grele, ardelenii obţinând un singur punct în partea a doua a campionatului.

Meciul a început practic de la 1-0 în favoarea gazdelor, după ce Bâlbă a marcat în minutul 2 în urma unei centrări primite de la Viveiros. Andrei Cristea putea mări avansul ieşenilor, dar a fost excelent blocat de Tătăruşanu, pentru ca Sânmărtean să fie blocat de bară în tentativa sa de a egala. Până la finalul primei reprize doar Bâlbă şi Coroian au mai fost aproape de a înscrie, însă fie imprecizia, fie portarul advers s-au opus unui nou gol.

Jocul din repriza secundă a fost tern, nespectaculos şi a explicat într-o oarecare măsură motivul netelevizării sale. Nicio ocazie clară, astfel că golul din debut a rămas unicul al partidei. Prin victoria obţinută, ieşenii îi depăşesc în clasament pe învinşii lor şi iau o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Ad. Ilie, L. Munteanu, Todescato - Viveiros, Gavatorta, Montiel (Bernsjak 63), M. Oprea (P. Jovanovic 46) - A. Cristea, Bâlbă
Antrenor: Cristiano Bergodi

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Păun, Frăsinescu, Ciucă, Velcovici - Achim (Anca 63), Băjenaru (Hora 58), Nalaţi, Azevedo, Sânmărtean - Coroian (C. Petre 85)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Poli Iaşi Gloria Bistrita
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close