Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Iaşi mătură cu FC Argeş, 4-0, şi iese momentan din zona retrogradării (VIDEO)

Poli Iaşi mătură cu FC Argeş, 4-0, şi iese momentan din zona retrogradării (VIDEO)

Poli Iaşi mătură cu FC Argeş, 4-0, şi iese momentan din zona retrogradării (VIDEO)
Sursa foto: andrei cristea
06 Mai 2009   •   17:07

Cristiano Bergodi a reuşit să îşi redreseze echipa după trei înfrângeri consecutive care duseseră echipa pe un loc retrogradabil. Poli Iaşi a înscris, datorită prestaţiei excelente ale lui Andrei Cristea, patru goluri în ultima jumătate de oră de joc şi a umilit o echipă care se teme şi ea că va juca sezonul viitor în Liga II din motive de corupţie. Iaşiul cade, însă, din nou pe 15 dacă Gaz Metan reuşeşte un rezultat bun la Craiova.
Două reprize diametral opuse în meciul de la Iaşi. Echipa lui Ionuţ Badea s-a instalat imediat de la primul fluier în jumătatea adversă şi a pus mari probleme, dar nu a putut să îşi concretizeze o dominaţie certă şi predat iniţiativa cu cinci minute înainte de pauză.
Repriza a doua s-a defăşurat sub alte auspicii, iar ultima jumătate de oră a fost chiar catastrofală pentru oaspeţi. Mai întâi Andrei Cristea a trimis mingea pe lângă Brăneţ cu o lovitură de cap în minutul 63, după o centrare a lui Jovanovic.

2-0. Miclea a înscris golul al doilea după 72 de minute de joc, de la cinci metri, după o centrare de la Andrei Cristea

3-0. Bersnjak a majorat diferenţa în minutul 77 după ce a combinat frumos cu acelaşi Cristea şi a şutat din interiorul careului

4-0. Cristea a completat un meci perfect un încă un gol, în minutul 90, cu un şut din stânga din interiorul careului

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close