Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prepeliţă, Alexa şi Ezequias, suspendaţi câte trei etape şi amendaţi cu câte 3.000 de lei

Prepeliţă, Alexa şi Ezequias, suspendaţi câte trei etape şi amendaţi cu câte 3.000 de lei

Prepeliţă, Alexa şi Ezequias, suspendaţi câte trei etape şi amendaţi cu câte 3.000 de lei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   10:55

Stelistul Andrei Prepeliţă şi rapidiştii Dan Alexa şi Ezequias Tavares au fost suspendaţi câte trei etape şi amendaţi cu câte 3.000 de lei, ca urmare a cartonaşelor roşii primite în timpul meciului Steaua - Rapid din etapa a 11-a a Ligii I.

 
În afara celor trei, Comisia de Disciplină a LPF a mai decis ca Elias Bazzi, jucătorul celor de la Universitatea Cluj, să primească o suspendare de două etape şi o amendă de 3.000 de lei, pentru cartonaşul roşu primit în urma lovirii unui adversar în meciul cu Pandurii Tg. Jiu.
 
De asemenea, Iulian Popa (Voinţa Sibiu), Apostol Muzac (Concordia Chiajna) şi Sebastian Achim (Universitatea Cluj), eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, au primit câte o etapă de suspendare şi câte o penalitate financiară de 740 de lei.
 
Oficialii Ligii Profesioniste a respins ca neîntemeiat memoriul depus de FC Steaua împotriva jucătorilor rapidişti Dănuţ Coman, Daniel Pancu şi Rui Duarte, roş-albaştrii solicitând suspendarea celor trei pe baza înregistrării video, care ar fi arătat că au fost implicaţi în bătaia de pe Naţional Arena.
 
Am respins plângerea celor de la Steaua pentru că ne-am uitat în regulament şi am văzut că arbitrii au fost de faţă la acel incident. Ei au cântărit dacă au fost sau nu abateri grave, iar noi nu putem să ne substituim arbitrilor. Tudor era la doi metri de incident, iar un alt arbitru era exact în mijlocul jucătorilor şi încerca să-i despartă. Au văzut clar ce s-a întâmplat, iar în raport au scris doar de Prepeliţă şi Alexa. Mai departe, dacă CCA va considera că Tudor a greşit este treaba lor să-l sancţioneze", a spus Florin Gâtejan, vicepreşedintele Comisiei de Disciplină, citat de Mediafax.
 
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, s-a arătat nemulţumit de decizia Comisiei de Disciplină şi a anunţat că se va adresa Comisiei de Recurs.
 
Pe cei trei care au primit cartonaşe roşii i-au suspendat câte trei etape, dar restul, pentru care noi am făcut plângere, nu. Memoriul nostru a fost respins, dar noi vom face recurs. Este atât de evident ce s-a întâmplat acolo, încât nu cred că la Comisia de Recurs nu ni se va da dreptate”, a declarat Argăseală.
 
Oficialul stelist a adăugat că va face apel şi la sancţiunea primită de Andrei Prepeliţă.
 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close