Antena 3 CNN Sport Fotbal intern S-a "ars" Gigi Becali cu 180.000 de euro? Patronul nu are acte pentru banii daţi lui Bergodi

S-a "ars" Gigi Becali cu 180.000 de euro? Patronul nu are acte pentru banii daţi lui Bergodi

S-a "ars" Gigi Becali cu 180.000 de euro? Patronul nu are acte pentru banii daţi lui Bergodi
Sursa foto: Gigi Becali
25 Sep 2009   •   18:41

Patronul Stelei ar putea să fi făcut o gafă de proporţii atunci când l-a angajat pe Cristiano Bergodi ca antrenor al Stelei. Becali susţine că i-a dat lui Bergodi o primă de instalare de 180.000 de euro, scenă la care ar fi asistat şi secundul Renzo Rossi, dar avocatul fostului antrenor din Ghencea îi cere lui Becali să vină măcar cu o hârtie care să ateste această plată. Iar Becali nu o are. Furios că a fost păcălit şi a plătit bani buni pentru nimic, zice el, vrea să îl oblige pe Bergodi să antreneze la Steaua II.
"Renzo Rossi a fost de faţă când i-am dat 180.000 de euro lui Bergodi, a şi recunoscut că aşa e. Nu sunt acte că am făcut această plată şi Cristiano profită de acest lucru, dar el nu s-a prezentat la locul de muncă în ultimele 4 sau 5 zile. Dacă nu am specificat în contract că e la prima echipă, să meargă la Steaua II. Şi acolo sunt jucători de la prima echipă, cum vrea să ia bani nemunciţi? 200.000 în două luni nu sunt destui? Din punct de vedere moral am eu dreptate, să vedem legal ce se întâmplă. Trebuia să vină la serviciu, nu a venit, judecătorii vor spune cine are sau nu dreptate", a declarat finanţatorul Stelei la GspTV.
Răspunsul a venit imediat de la avocatul tehnicianului dat afară de Gigi Becali, Bogdan Tohăneanu. Acesta spune că latifundiarul nu poate produce nici o hârtie conformă căreia să-i fi dat aceşti bani lui Bergodi, motiv pentru care Becali nu ar putea invoca faptul că l-a plătit pe italian.
"Bergodi nu a avut un contract cu Gigi Becali, ci cu o societate, Steaua Bucureşti. Din punctul nostru de vedere, există un contract, un acord care trebuie respectat. Cristiano trebuie să primească salariile restante pentru perioada pe care a petrecut-o la echipă şi restul banilor pentru anul în care nu mai poate activa în România. Când dai cuiva o sumă de bani, trebuie să ai un înscris, un bilet de tramvai, orice, care să fie semnat de părţile care au participat la tranzacţie. Discutăm doar pe acte, nu pe speculaţii, am senzaţia că e o răzbunare de copil a patronului Stelei. Nu vreau să-l jignesc, dar mi se părea normal să-şi asume responsabilităţile pe care un contract scris le prevede", a declarat Tohăneanu, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close