Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şi oamenii din fotbal votează: Gigi Becali şi-a uitat buletinul acasă, Gică Popescu îşi obligă angajaţii să voteze

Şi oamenii din fotbal votează: Gigi Becali şi-a uitat buletinul acasă, Gică Popescu îşi obligă angajaţii să voteze

Şi oamenii din fotbal votează: Gigi Becali şi-a uitat buletinul acasă, Gică Popescu îşi obligă angajaţii să voteze
22 Noi 2009   •   17:25

Şi oamenii din fotbal, la fel ca restul românilor, s-au prezentat duminică la secţiile de votare, pentru a-şi exprima opţiunea la alegerile prezidenţiale şi referendum.

Implicat direct în cursa pentru Palatul Cotroceni, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost protagonistul unui episod amuzant la secţia de votare din Pipera: s-a prezentat la vot fără cartea de identitate. "Am dat telefon să mi-l aducă de la Palat. Am zis să mi-l aducă aici, că până vine mai stau la vrăjeală cu ziariştii", a declarat Becali, care apoi, fără a mai merge în cabină, a ştampilat buletinul de vot în mână, opţiunea lui fiind văzută de toţi cei prezenţi în secţia de votare.


Mai puţin amuzant, chiar nedemocratic, a fost gestul fostului mare internaţional Gheorghe Popescu. El a declarat, conform Gazetei Sporturilor, că şi-a obligat toţi angajaţii de la firmele pe care le conduce să voteze. "Merg la vot şi mi-am obligat toţi angajaţii să o facă. Cine nu se duce va fi amendat", a declarat Popescu.

Cu gândul mai mult la meciul cu FC Braşov, singurul meci al etapei programat în ziua alegerilor, jucătorii Gloriei Bistriţa au mers şi ei la vot, dimineaţă, în comuna Livezie. Doar şase membri ai delegaţiei bistriţene au fost de acord să-şi exercite acest drept (Florin Halagian, Marian Pană, Vasile Moga, Ciprian Botoşer, Tibor Moldovan şi Lucian Sînmărtean), restul renunţând pentru că se grăbeau să ajungă să facă un antrenament înaintea meciului de pe teren propriu.

Jucătorii şi oficialii au votat la secţia specială din Livezile pentru că majoritatea nu sunt din Bistriţa şi nu au putut pleca acasă pentru a vota. "Nu putem să stăm să voteze toţi pentru că durează foarte mult. Până se completează declaraţiile, până votează, până mai dă un interviu, trece mult timp şi ne este imposibil să mai stăm. Ne vom întoarce după meci, să vedem", a declarat Alexandru Hatfaludi, directorul Complexului Sportiv din Bistriţa, conform Gazetei Sporturilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close