Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul Studenţesc a reuşit prima victorie din acest sezon, învingând Gloria Bistriţa cu 4-2

Sportul Studenţesc a reuşit prima victorie din acest sezon, învingând Gloria Bistriţa cu 4-2

Sportul Studenţesc a reuşit prima victorie din acest sezon, învingând Gloria Bistriţa cu 4-2
Sursa foto: Foto: gsp.ro
09 Aug 2010   •   19:53

Sportul Studenţesc a reuşit prima victorie din această ediţie de campionat. Elevii antrenaţi de Selymeş au învins, pe teren proriu, pe Gloria Bistriţa, cu scorul de 4-2.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 3. Fostul dinamovist Predescu a marcat cu un şut aproape de vinclu. Avantajul bistriţenilor nu a durat decât două minute. Golgheterul studenţilor Curelea a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din careu.

În minutul 35, brazilianul Moraes a readus-o pe Gloria în avantaj cu o execuţie de fineţe. La cinci minute după pauză, Sportul izbuteşte golul de 2 la 2. Bălan a deviat cu capul în poarta, de la 6 metri, o minge centrată de Varga.

Sportul a preluat conducerea pentru prima dată în acest sezon în minutul 66, atunci când Curelea a reuşit dubla cu o lovitură de cap din careul mic.

Dacian Varga a marcat ultimul gol al meciului în minutul 90 şi Sportul a obţinut prima victorie în acest sezon. Bistriţa rămâne cu două puncte în trei etape.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc Gloria Bistrita
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close