Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua va juca doar un meci fără spectatori în Liga I

Steaua va juca doar un meci fără spectatori în Liga I

Steaua va juca doar un meci fără spectatori în Liga I
Sursa foto: steaua bucuresti
10 Sep 2009   •   18:05

Comisia de Disciplină a LPF a admis cererea de revizuire formulată de FC Steaua după decizia de a disputa două meciuri fără spectatori şi a hotărât ca gruparea din Bulevardul Ghencea să organizeze doar o partidă fără fani şi să plătească o amendă de 40.000 de lei.

Astfel, Steaua va juca fără spectatori doar partida cu Pandurii Târgu Jiu , din etapa a VII-a a Ligii I, urmând ca meciul cu Gloria Bistriţa, din runda a IX-a, să-l dispute cu fanii în tribune.

Steaua a fost penalizată pentru incidentele de la partida în compania formaţiei Dinamo, când suporterii stelişti au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren, aminteşte Mediafax.

Comisia de Disciplină a LPF a admis şi cererea de revizuire formulată de Astra Ploieşti şi va permite clubului prahovean să dispute următorul meci cu spectatori. În acelaşi caz, Comisia de Disciplină a redus amenda clubului Astra Ploieşti de la 40.000 de lei la 30.000 de lei.

Clubul prahovean a fost sancţionat pentru incidentele create de suporterii rapidişti la meciul Astra Ploieşti - Rapid.

Aceeaşi Comisie a ratificat sancţiunile disciplinare luate de Consiliul de Administraţie al FC Vaslui împotriva atacantului Lucian Burdujan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close