Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steliştii au plecat în Austria, dar Bergodi i-a lăsat acasă pe Lovin, Dayro Moreno, Semedo şi Pleşan

Steliştii au plecat în Austria, dar Bergodi i-a lăsat acasă pe Lovin, Dayro Moreno, Semedo şi Pleşan

Steliştii au plecat în Austria, dar Bergodi i-a lăsat acasă pe Lovin, Dayro Moreno, Semedo şi Pleşan
Sursa foto: cristiano bergodi
25 Iun 2009   •   19:23

Antrenorul italian prezentat de Gigi Becali chiar în ziua în care a împlinit 51 de ani nu se teme de reacţii adverse şi face legea la Steaua. Cristiano Bergodi a anunţat deja o listă cu jucători care, deşi aparţin încă Stelei, nu vor fi luaţi în cantonamentul echipei. Lovin, Moreno, Semedo, Pleşan, Liţu şi Pedriel vor rămâne în ţară pentru a-şi căuta echipe, cu toate că beneficiau, la un moment dat, de simpatia lojei steliste.
"Nu îi voi lua în cantonament pe Lovin, Pleşan, Pedriel şi Liţu. Avem ceva probleme şi cu Semedo şi Dayro Moreno, astfel că nici ei nu vor veni", a declarat antrenorul Stelei, pentru Mediafax.
De altfel, plecarea lui Antonio Semedo de la Steaua pare o certitudine, după ce preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că portughezul are o ofertă de la o echipă şi transferul se va definitiva în câteva zile.
Bergodi nu a avut multe veşti proaste, după ce a anunţat numele celor care urmează să fie vânduţi, antrenorul declarând că nu regretă deloc venirea la Steaua şi că mutarea este una care îl mulţumeşte:
"Sunt mulţumit că am venit la Steaua. Este un club mare care vrea performanţă. Sper ca relaţia cu domnul Becali să fie una frumoasă. El este o persoană care vorbeşte deschis şi cred că este mai bine aşa. Avem o echipă bună pe care sper să o întărim cu 3 sau 4 jucãtori", şi-a exprimat din nou Bergodi dorinţa de a mai primi câţiva jucători, potrivit Mediafax.
Sărbătorirea zilei de naştere a lui Gigi Becali a fost ultimul moment de relaxare pentru stelişti, care au plecat apoi, în aceeaşi zi, în Austria, unde vor face pregătirea pentru sezonul viitor, până pe 8 iulie. În ţara alpină, Steaua va juca meciuri amicale cu ND Gorica, Bohemians Praha, Dinamo Zagreb şi ŢSKA Sofia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close