Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă tună şi fulgeră după eliminarea din Cupă: "Arbitrul e de vină"

Stoichiţă tună şi fulgeră după eliminarea din Cupă: "Arbitrul e de vină"

Stoichiţă tună şi fulgeră după eliminarea din Cupă: "Arbitrul e de vină"
Sursa foto: mihai stoichita
29 Oct 2009   •   11:15

Steliştii dau vina pe arbitraj pentru părăsirea Cupei României în mod prematur, pentru al zecelea an consecutiv. Antrenorul Mihai Stoichiţă spune că prestaţia arbitrului Istvan Kovacs a făcut echipa din Ghencea să nu poată marca împotriva ultimei clasate din Liga I prin gafele sale. Steaua a dominat a doua repriză şi prelungirile meciului de cupă cu Gloria Bistriţa, dar n-a putut marca şi a fost eliminată la loviturile de departajare.
"Am menajat mulţi jucători, dar au jucat foarte bine după părerea mea. Poate este cel mai bun joc al lor de până acum, dominat în totalitate. Poate că, în prima repriză, Bistriţa a avut momente în care a echilibrat jocul, dar în restul jocului am fost net superiori. Din păcate, trebuie să o spun este viciere de rezultat pentru cã arbitrul a greşit grav în prima repriză, aşa că am ajuns în situaţia loteriei. Am dominat în totalitate meciul, am ratat o groază de ocazii. N-am avut niciodată conflicte cu arbitrii, dar arbitrul acesta a viciat rezultatul, neacordând o lovitură de la 11 metri în prima repriză. A fost un arbitraj tendenţios. Sper să se ia măsurile corecte în privinţa lui. Dacă nu ştii să arbirezi, stai acasă", a acuzat Stoichiţă, potrivit Mediafax.
Îl va pedepsi aspru pe Onicaş
"Felicitări domnului Halagian pentru dârzenia adusă echipei, care a reuşit rezultate pozitive de când a venit el. O să-l penalizez pe Onicaş pentru acea stupiditate. I-am dominat, iar gestul lui e nefiresc. Va fi penalizat dastic, va primi o amendă usturătoare pentru această indiciplină. Toţi cei care sunt la Steaua sunt plătiţi să joace, au jucat bine, că au ratat, se mai întâmplă. Dacă îşi menţine acest ritm, Gloria arată ca o echipă foarte agresivă, bună, are meritul de a lupta pentru supravieţuire, de a nu abandona. Nu-l voi pedepsi pe Bibişkov că a ratat la 11 metri, nu şi-a semnat plecarea de la Steaua că a ratat. Am exersat şi penaltiurile la antrenamente. Mi se pare viciere de rezulat, fault la Bibişkov, împins din spate când voia să dea cu capul", a precizat antrenorul Stelei.
Steaua a pierdut, miercuri, calificarea în optimile de finală ale Cupei României, fiind eliminată la penalty-uri de Gloria Bistriţa. După 120 de minute scorul fusese 0-0. Lovitura de la 11 metri decisivă a fost ratată de bulgarul Krum Bibişkov, care a trimis în bară a patra lovitură a Stelei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close