Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă: Vreau să imprim la Steaua un joc cât mai spectaculos

Stoichiţă: Vreau să imprim la Steaua un joc cât mai spectaculos

Stoichiţă: Vreau să imprim la Steaua un joc cât mai spectaculos
Sursa foto: mihai stoichita
19 Sep 2009   •   11:12

Noul antrenor al Stelei s-a apucat deja de treabă şi promite că echipa va deveni una cu un joc spectaculos, bazat pe atac. În primul său interviu în noua calitate, Mihai Stoichiţă a reiterat că nu avea cum să refuze oferta venită din partea clubului din Ghencea.
Deşi suporterii arătau că nu îl vor susţinem tehnicianul arăta că aceştia ?vor veni aproape de echipă. Eu moştenesc un scandal mai vechi şi vă spun că voi face tot posibilul să-l aplanez. Este neplăcut să stăm într-un conflict mocnit. Singura formă de convieţuire la fotbal sunt rezultatele?, declara Stoichiţă pentru Gazeta Sporturilor.

El sublinia că este mândru să ducă mai departe munca lui Bergodi, ?care a făcut o treabă foarte frumoasă?. Referindu-se la scandalul care a dus la demiterea lui Cristiano Bergodi,.Stoichiţă a ţinut să preciezeze că ?nu voi accepta ca finanţatorul să intre în vestiarul echipei la pauză, dar aceste lucruri le voi discuta şi în momentul în care voi semna contractul?.

Stoichiţă arăta că are nevoie de o lună pentru a implementa ideile sale în angrenajul echipei. ?Îmi place sistemul 4-4-2, dar nu cred că este cel mai potrivit pentru Steaua. Eu sunt cunoscut ca un antrenor ofensiv şi voi încerca să fac acest lucru într-un timp cât mai scurt. Nu va fi uşor, dar voi munci cît pot de mult. Vreau să imprim la Steaua un joc cât mai spectaculos. Echipele pe care le-am antrenat dădeau foarte multe goluri?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close