Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii către Bergodi: "Faptul că nu te-ai lăsat călcat în picioare de un incult te-a costat postul"

Suporterii către Bergodi: "Faptul că nu te-ai lăsat călcat în picioare de un incult te-a costat postul"

Suporterii către Bergodi: "Faptul că nu te-ai lăsat călcat în picioare de un incult te-a costat postul"
Sursa foto: Cristiano Bergodi
18 Sep 2009   •   10:59

Demiterea lui Cristiano Bergodi de la Steaua a provocat deja iritarea fanilor din Ghencea. mai ales că motivul demiterii nu a fost jocul echipei, ci atitudinea antrenorului italian faţă de patronul Gigi Becali. Într-un gest pe care până acum nu şi ş-a permis nimeni la Steaua, Cristiano Bergodi nu l-a lăsat pe patronul Gigi Becali să intre în vestiarul echipei, la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol din Europa League.

"Din păcate, faptul că nu te-ai lăsat călcat în picioare de un incult te-a costat postul. Să nu-ţi pară rău, nu ai pierdut nimic. Ai câştigat însă respectul multora", scriu suporterii într-o "Scrisoare către Cristiano bergodi", publicată de site-ul blogdefotbal.com. "Noi ne complacem în mediocritate, ne plac scandalurile, blaturile, valizele, nouă ne convine situaţia asta. (...) Nu Cristiano, nu ai pierdut nimic. Steaua este cea care a pierdut. Un antrenor adevărat. Şi, foarte probabil, câţiva suporteri", se arată în acelaşi text.

"Se uita la mine ca şi cum ar fi zis "Ce vrei bă, zdreanţo?" Avea atitudinea cuceritorului roman la adresa plebeului dac. Gestul lui cu mîna şi mimica nu o să le uit niciodată", a declarat Gigi Becali despre reacţia lui Bergodi de la vestiar. În urma acestei situaţii, la Steaua a ajuns peste noapte antrenor Mihai Stoichiţă, care a declarat sec după negocierile care au durat până dimineaţă: "Steaua nu se refuză."

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close