Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii s-au bătut cu scaune şi torţe în Ghencea la Steaua - FC Timişoara (VIDEO)

Suporterii s-au bătut cu scaune şi torţe în Ghencea la Steaua - FC Timişoara (VIDEO)

Suporterii s-au bătut cu scaune şi torţe în Ghencea la Steaua - FC Timişoara (VIDEO)
25 Apr 2010   •   23:07

A fost nevoie de golul lui Cosmin Contra din minutul 89 pentru ca suporterii Stelei să treacă la fapte. Timişoara ducea scorul la 3-2 după ce Steaua condusese până în urmă cu câteva minute, iar suporterii roş-albaştri au luat-o razna. Au început să se bată între ei şi cu forţele de ordine, au aprins torţe şi au aruncat pe unde au apucat cu scaune şi pietre. Nici măcar golul lui Kapetanos din prelungiri nu i-a potolit, iar Jandarmeria a fost nevoită să intervină pentru a evacua sectoare din Peluza Nord şi Tribuna II.
Steliştii anunţau, înaintea meciului, iadul pe pământ pentru patronul Gigi Becali, spuneau că vor recurge la metode noi, dar nonviolente, pentru a-l înlătura pe patron. Vorbele nu li s-au adeverit decât în minutul 89, după golul lui Cosmin Contra. Fani de la Peluza Nord şi de la Tribuna II, proveniţi de la Peluza Sud, au început să se bată între ei, să scandeze împotriva conducerii. Intervenţia forţelor de ordine a aprins şi mai mult spiritele, iar obiectele au continuat să zboare în toate direcţiile chiar şi după încheierea meciului.
"În minutul 87, când Timişoara a egalat, un suporter stelist de la tribuna a doua, dar component al Peluzei Sud, a aruncat cu un scaun în capul unui steward de la o firmă privată de securitate, iar colegii acestuia au reacţionat cu sprayuri lacrimogene. S-a creat o busculadă între forţele de ordine şi suporteri. Aproximativ 150-200 de suporteri de la Peluza Sud şi tribuna a doua s-au coalizat şi au ieşit în afara stadionului, în faţa porţilor de acces, unde au aruncat cu pietre, borduri şi piatră cubică în maşini şi au rupt gardurile. Deocamdată ştim că există un singur rănit, angajatul firmei de pază care are capul spart. Acţiunea este în desfăşurare. Deocamdată nu sunt reţinuţi, dar vor fi cu siguranţă", a explicat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.


Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close