Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un fotbalist de la Steaua face dezvăluiri incredibile din "scena vestiarului". "Becali ne-a făcut praf"

Un fotbalist de la Steaua face dezvăluiri incredibile din "scena vestiarului". "Becali ne-a făcut praf"

Un fotbalist de la Steaua face dezvăluiri incredibile din "scena vestiarului". "Becali ne-a făcut praf"
Sursa foto: gigi becali
21 Sep 2009   •   09:00

Până duminică seară nimeni nu putea sau nu vroia să spună cu exactitate ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei în pauza meciului de Europa League din Ghencea, cu Sheriff Tiraspol. Singura certitudine era că, orice s-a întâmplat acolo, acele evenimente au dus la destituirea antrenorului Cristiano Bergodi. Un fotbalist al Stelei, tulburat de grozăviile întâmplate în acel moment, a ales să dezvăluie totul, sub protecţia anonimatului, la emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport.
Cu vocea puternic distorsionată pentru a-i proteja identitatea, jucătorul stelist a decis să povestească episodul infamei intrări a patronului Gigi Becali în vestiar. Şi, cum era de aştepta, varianta jucătorului nu conincide aproape deloc cu cea a finanţatorului. Din ce a spus jucătorul, Becali a făcut un scandal monstru în vestiar şi l-a forţat, practic, pe Bergodi să îl invite afară. Mai mult, fotbalistul a vorbit în numele său şi al colegilor săi şi a spus că jucătorii sunt terorizaţi de Becali, care nu a ratat nici această ocazie de a-i face praf pe jucători.
"Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine că cică am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua. S-a luat de Tătăruşanu şi a lăsat capul în jos, era penibil pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tătăruşanu, care a ieşit şi a trântit uşa şi geamul, iar pe partea cealaltă era Ghionea. N-aţi văzut că Ghionea avea un bandaj la cap? Tătăruşanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la şedinţa tehnică. Ne este frică să mai jucăm.", a declarat jucătorul, elucidând şi misterul accidentării lui Tătăruşanu, care a lipsit din ultimele două meciuri ale Stelei.
Canonada de acuze a jucătorului a continuat:
"Bergodi era cu spatele, uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută aici. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: "Ce, eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc! Poate vreau să-i mobilizez". atunci Bergodi a zis mai ironic: "Bine domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani.". L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: "Ce te uiţi aşa la mine, ce crezi că eşti cel mai tare antrenor din România, doar fiţe ai!". ", ar fi fost atacul incredibil al patronului asupra lui Bergodi.
"Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, Petre Marin chiar s-a ridicat sa îl oprească să nu-i dea una. Dar Mister i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment, că încă putem face ceva să câştigăm meciul", a declarat jucătorul.
Aşa cum era de aşteptat, nu a mai urmat nici o şedinţă tehnică, potrivit mărturiei menţionate, iar jucătorii au plecat direct pe teren pentru a încerca să câştige meciul. Era imposibil, spune jucătorul. Unii colegi ar fi preferat chiar să piardă cu 7-0, doar să nu iasă pe teren deoarece le tremurau picioarele de frică.
"Mi-a zis un coleg că nici nu le mai vine să joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si să se termine cu circul ăsta. Ne este frică să intrăm pe teren, daca dăm o pasă greşită ne tremură picioarele pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla aşa ceva. Credeam că am venit la cel mai mare club din România, dar am făcut greşeala vieţii mele se pare", a spus, îngândurat, jucătorul.
Varianta lui Bergodi
Dezvăluirile aruncă o lumină nouă asupra evenimentelor din vestiar, singura variantă vehiculată până acum în media fiind cea a lui Becali. În aceeaşi seară, Bergodi a comentat şi el pentru prima oară întâmplările care au dus la demiterea sa, la nici 100 de zile de când a preluat postul de antrenor al echipei din Ghencea.
"Domnul Becali a intrat în vestiar şi mie nu mi s-a părut cel mai potrivit moment pentru asta. Eram eu acolo şi trebuia să vorbesc eu cu jucătorii, mai ales că eram un pic în dificultate şi atunci el a venit. I-am zis că pentru mine nu e momentul potrivit, dar nu am făcut nimic obscen. Domnul Becali a intrat şi eu nici nu l-am văzut. Acolo trebuia să fie un manager care să stea la uşă. Problema a fost că domnul Becali a venit nu pentru a-i încuraja pe fotbalişti, ci pentru a-i critica. El a certat toţi jucătorii şi asta m-a deranjat. I-am zis că nu mi se părea cel mai potrivit moment pentru asta. Eram nervos, dar sunt o persoană cu educaţie şi m-am comportat în mod civilizat. Cine spune că l-am dezonorat pe domnul Becali spune o mare prostie. S-a văzut după pauză că jucãtorii au fost nervoşi după această intervenţie", a răspuns Bergodi la GspTV.

UPDATE: În urma acestor dezvăluiri, pe site-ul oficial al Stelei a fost postat un comunicat din partea jucătorilor stelişti, comunicat în care se neagă veridicitatea înregistrării de la Fanatik Show:

"Este o minciuna sfruntata, un trucaj si o mare jignire adusa grupului nostru. Ceea ce a relatat acel presupus coleg al nostru nu are nicio legatura cu realitatea din vestiarul echipei." (...) "Niciunul dintre noi nu a facut si nu ar putea face vreodata asa ceva. Jucatorii Stelei formeaza o familie si niciodata nu vor relata, pe un post de televiziune sau pe orice alt canal media, astfel de lucruri neadevarate", se arată în comunicatul postat pe site-ul Steauafc.com.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close