Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ungurii promit infernul. Bergodi avertizează: "Atenţie maximă cu Ujpest!"

Ungurii promit infernul. Bergodi avertizează: "Atenţie maximă cu Ujpest!"

Ungurii promit infernul. Bergodi avertizează: "Atenţie maximă cu Ujpest!"
Sursa foto: cristiano bergodi
22 Iul 2009   •   22:55

Scorul de 2-0 nu este deloc imposibil de surmontat. Pe acestă idee merg atât steliştii, cât şi ungurii de la Ujpest. Dacă imediat după meciul tur steliştii erau foarte optimişti în privinţa calificării, acum precauţia este cuvântul de ordine. Antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, promite că steliştii vor avea viaţă grea în Budapesta, dar şi românii, la rândul lor, spun că vin cu lecţia făcută.
"La meciul de la Bucureşti treaba noastră a fost să păstrăm publicul liniştit, însă joi misiunea noastră este diferită. La Bucureşti pentru o bună perioadă din meci publicul a fost tăcut, asta datorită jocului echipei noastre. Mâine (n.r. - joi) trebuie să fie diferit. Ujpest, prin jocul ei, trebuie să determine publicul să sprijine echipa, iar în schimb sunt convins că fanii îi vor încuraja pe fotbalişti. Înainte de meciul tur, antrenorul Stelei mi-a spus că ne va face viaţa grea. Acum îi transmit şi eu: "Cristiano, la Budapesta vă vom face viaţa grea", a spus antrenorul scoţian, anunţă Mediafax.
Antrenorul italian al Stelei, în schimb, nu îşi doreşte o atmosferă încinsă şi îşi doreşte că nu mai apară injurii de orice fel între suporterii celor două echipe.
"Nu trebuie sã fie o atmosferã tensionată, ci doar un meci de fotbal. Nu a fost un banner frumos , nu mi-a plăcut. Nu ştiu ce se poate spune. Trebuie să fie doar un meci de fotbal, nu de altceva. Era mai bine dacă jucam mai târziu, dar nu trebuie să ne găsim un alibi în caldura din timpul meciului. Suntem pregătiti din toate punctele de vedere. Nu mă tem că am putea pierde calificarea", a declarat Cristiano Bergodi.
Elevul său din centrul apărării steliste, Dorin Goian, este şi el de părere că echipa "roş-albastră" nu ar trebui să îşi piardă concentrarea în nici un moment.
"Avem un mic avantaj, noi va trebui să jucăm cu aceeaşi seriozitate. Ujpest este o echipă bună, dar din punct de vedere psihic şi al formei sportive sperăm să fim mâine la capacitate maximă. Eu cred că suporterii ar trebui să se respecte mai mult, e doar un sport un joc. Trebuie să fie un spectacol. Nimănui nu i-a plăcut acel banner, dar suporterii trebuie să mai uite de această ură şi să fie mai sportivi", a declarat Goian la conferinţa de presă oficială, potrivit Mediafax.
Steaua va disputa a doua manşă a turului II preliminar al Europa League joi, de la ora 20:45, împotriva echipei maghiare FC Ujpest. Partida se va juca pe stadionul Szusza Ferenc, scorul în tur fiind 2-0 pentru români, după golurile înscrise de Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close