Antena 3 CNN Sport Fratele unui fotbalist de la FCSB, în comă după ce a primit un pumn

Fratele unui fotbalist de la FCSB, în comă după ce a primit un pumn

Fratele unui fotbalist de la FCSB, în comă după ce a primit un pumn
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
12 Aug 2019   •   09:37

Vlad Chitoșcă (34 de ani), fratele fotbalistului Sebastian Chitoșcă, de la FCSB, a intrat în comă după ce a primit un pumn. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bar din Piatra Neamț. 

Bărbatul a fost dus de urgență la spital și a fost operat. Potrivit unor surse, încă este în comă de grandul II. 

Agresorul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, potrivit zch.ro.

„La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat  de 34 de ani, a fost victima unei agresiuni fizice. Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, se afla pe terasa unei societăți comerciale din Piatra Neamț, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței de către un alt bărbat, de 39 de ani, din localitatea Crăcăoani. 

În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă. În funcție de constatările medico-legale, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. (C.I.)

×
Subiecte în articol: coma FCSB fotbalist
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close