Antena 3 CNN Sport Ilie Năstase, evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de Ion Ţiriac. Locuia în complex de doi ani

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de Ion Ţiriac. Locuia în complex de doi ani

Ilie Năstase a fost evacuat aseară din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care aparţine miliardarului Ion Ţiriac. Fostul tenismen locuia în complex de doi ani.

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de Ion Ţiriac. Locuia în complex de doi ani
Sursa foto: Facebook/ Ilie Nastase
de Mia Lungu    |    04 Aug 2022   •   14:39

Ilie Năstase şi-a luat bagajele din locuinţa pe care i-o pusese la dispoziţie prietenul său de o viață, Ion Ţiriac, şi s-a mutat, tot în chirie, într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului.

Deşi că avea o chirie “specială”, aproape simbolică, Năstase acumulase restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins, într-un fel, că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, potrivit publicației ProSport.

Oficial, luna acesta i-a expirat contractul de închiriere, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni în care Ilie Năstase nu și-a plătit chiria.

Contactat de Prosport, marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuinţa din complexul controlat de Ion Ţiriac şi administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion. "A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", s-a rezumat să declare fostul nr. 1 mondial.

El a refuzat să comenteze decizia reprezentanţilor "Stejarii", care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Ion Tiriac evacuat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close