Antena 3 CNN Sport Ion Țiriac, mesaj dur pentru nevaccinați: "Să meargă în junglă dacă vor libertate"

Ion Țiriac, mesaj dur pentru nevaccinați: "Să meargă în junglă dacă vor libertate"

Ion Țiriac este de părere că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, prin lege. Fostul jucător de tenis a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și spune că a trecut ușor peste infectare, dar consideră boala ca fiind una extrem de periculoasă.

Ion Țiriac, mesaj dur pentru nevaccinați: "Să meargă în junglă dacă vor libertate"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   14:03

Fostul jucător de tenis susține că este datoria fiecăruia dintre noi să se vaccineze, pentru a-i proteja pe alții. "Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis", a spus Ion Țiriac.

"Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai.

E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva (...) Am avut 0,05% simptome, având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta pe care o am, l-am făcut imediat și mi se spune că 7-8 luni de zile nu o mai iau și nu o mai dau la nimeni. (...) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (...) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă", a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac vaccinare COVID-19
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close