Antena 3 CNN Sport Jucătorii naționalei au lăsat în vestiar o scrisoare, după meciul de la Euro 2024 cu Olanda

Jucătorii naționalei au lăsat în vestiar o scrisoare, după meciul de la Euro 2024 cu Olanda

scrisoare euro 2
Vestiarul naționalei, după meciul de la Euro 2024 cu Olanda. Foto: Facebook/Echipa națională a României
de Robert Kiss    |    03 Iul 2024   •   11:12

Echipa națională de fotbal a României a lăsat în vestiar, imediat după meciul de la Euro 2024 cu Olanda, o scrisoare în care sunt transmise aprecieri pentru organizatori. „A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european”, au scris jucătorii și staff-ul naționalei într-o scrisoare lăsată în vestiarul imaculat. Pozele au fost publicate pe pagina oficială de Facebook a naționalei.

„Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!  

Echipa națională de fotbal a României”, au scris tricolorii.

România a fost învinsă de Olanda, marți, la Munchen, cu 3-0. Au marcat Gakpo și Malen. Tricolorii au părăsit competiția în optimile de finală, Olanda merge mai departe în sferturile Euro 2024, unde va întâlni Turcia.

Miercuri, naționala de fotbal, jucătorii și staff-ul, se întorc în țară. 

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close