Antena 3 CNN Sport Simona Halep, învinsă în trei seturi de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open

Simona Halep, învinsă în trei seturi de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open

Simona Halep a pierdut în trei seturi, marți seara, primul meci disputat la revenirea în circuitul mondial al tenisului feminin, după ce a câștigat apelul la suspendarea pentru dopaj.

de Ioana Mircea    |    19 Mar 2024   •   23:32

Update 00.20 Paula Badosa câștigă cu 1-6, 6-4, 6-3 în fața Simonei Halep. Românca s-a impus în primul set, după care le-a cedat pe următoarele două la capătul unui decisiv foarte disputat. Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Miami Open rămâne atingerea semifinalelor în două rânduri, 2015 şi 2019.

Update 23.53 Paula Badosa a câștigat setul doi cu 6-4. Acest set a fost mai tensionat decât primul. Simona Halep a avut nevoie de îngrijirea fizioterapetului după ce a acuzat o problemă la umăr.

Meciul dintre Simona Halep și spaniola Paula Badosa are parte de set decisiv. După ce Halep a câștigat primul set cu un categoric 6-1, Badosa a revenit, adjudecându-l pe cel de al doilea cu 6-4.

Singurul break realizat de de Badosa în game-ul cu numărul 3, a fost suficient pentru ca aceasta să revină în meci, pentru a-l duce în decisiv. Spaniola a avut o minge de break și set, la 5-3, salvată de Halep, care a mai blocat alte două mingi de set în game-ul 10, înainte de a o pierde pe a patra.

Știrea inițială

Campioana noastră, Simona Halep, a revenit pe terenul de tenis în această seară într-un meci de turul 1 la Miami Open împotriva Paulei Badosa. Meciul a început la ora 22.00, ora României. Temperatura din Miami este de 25 de grade Celsius.

Simona Halep a câștigat primul ei set, cu 6-1, în prima partidă disputată la revenirea în circuit, după ce a câștigat apelul la suspendarea pentru dopaj. Meciul de marți seara a fost dominat de româncă, singurul game foarte disputat fiind cel cu numărul 6, care a durat mai bine de 10 minute.

Halep a pierdut un singur game, primul pe serviciul spaniolei, după care a cîștigat 5 game-uri la rând. În game-ul 6, Badosa a avut cinci mingi de break, dar Halep a făcut față și și-a adjudecta în final game-ul, după mai bine de 10 minute.

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a primit un wild card din partea organizatorilor competiției din SUA, aceasta fiind prima sa apariție oficială după o suspendare de 9 luni din cauza dopajului.

În ciuda pauzei îndelungate, Halep, care își reia cariera fără niciun punct în clasamentul WTA, se arată pregătită pentru confruntare. De-a lungul carierei sale, Halep s-a întâlnit de două ori cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA), obținând victoria în ambele meciuri.

Primul meci s-a desfășurat în 2022, în turul al doilea la Madrid, unde Halep s-a impus cu 6-3, 6-1. A doua confruntare a avut loc la Wimbledon, în optimi, unde Simona Halep a câștigat cu 6-1, 6-2.

Acum Paula Badosa se va confrunta în turul secund cu Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 în clasamentul mondial, care are liber în prima rundă.

×
Subiecte în articol: meci Simona Halep tenis
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close