Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Simona Halep revine pe terenul de tenis. Românca joacă cu Paula Badosa la Miami

Simona Halep revine pe terenul de tenis. Românca joacă cu Paula Badosa la Miami

Simona Halep revine în această seară pe terenul de tenis. Este prima apariţie a jucătoarei după cele aproape 600 de zile de suspendare. În primul meci va juca cu Paula Badosa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2024   •   19:00

Simona Halep, care a acceptat un wild card la Miami Open după ce interdicția de patru ani a fost redusă la nouă luni de către instanța supremă pentru sportul mondial, o va înfrunta marți, de la ora 20.00, pe Paula Badosa, iar învingătoarea o va întâlni în turul doi pe Aryna Sabalenka, numărul doi mondial.

Pentru Halep, confruntarea cu spaniola Badosa, va marca primul său meci de la US Open 2022, unde a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, venită din calificări.

Simona Halep, fostă campioană la Wimbledon și la Roland Garros, a fost suspendată în octombrie 2022 după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat - un medicament interzis care stimulează producția de globule roșii.

Românca, fost număr unu mondial, are un bilanț de 2-0 în întâlnirile directe cu Badosa.

Campanie fără precedent Antena 3 CNN, pentru primul meci pe care Simona Halep îl va juca la Miami

Antena 3 CNN a lansat o campanie fără precedent pentru meciul de revenire al Simonei Halep, campanie prin care îi invită pe români să meargă în număr cât mai mare la primul meci al sportivei de după suspendare.

Antena 3 CNN are un mesaj pentru sutele de mii de români aflaţi peste ocean: ia tricolorul, îmbracă-te în galben şi vino să strigi cât poţi de tare: Hai Simona! Hai România!

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Miami Paula Badosa
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close