Antena 3 CNN Actualitate Campanie fără precedent Antena 3 CNN, pentru primul meci pe care Simona Halep îl va juca la Miami

Campanie fără precedent Antena 3 CNN, pentru primul meci pe care Simona Halep îl va juca la Miami

Antena 3 CNN a lansat o campanie fără precedent pentru meciul de revenire al Simonei Halep, campanie prin care îi invită pe români să meargă în număr cât mai mare la primul meci al sportivei de după suspendare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   08:41

A adus bucuria în casele a milioane de români din toată lumea. Acum e rândul nostru să îi aducem bucurie, acolo unde este cu adevărat casa ei: pe terenul de tenis.

Campioana noastră se întoarce în arenă şi are nevoie de tine! Da! De tine! După ce a câştigat meciul vieţii în tribunal, Simona Halep intră în primul turneu de după suspendarea nedreaptă, la Miami Open.

Antena 3 CNN are un mesaj pentru sutele de mii de români aflaţi peste ocean: ia tricolorul, îmbracă-te în galben şi vino să strigi cât poţi de tare: Hai Simona! Hai România!

"România, în acest moment, se strânge în jurul valorii sale, în jurul jucătorului numărul unu, în jurul a ceea ce noi avem mai bun. Ea ne face să arătăm mult mai bine, iar victoriile sale sunt, până la urmă, şi bucuria noastră. Este un demers naţional, este campania pe care o facem o dată pentru că Simona Halep merită acest lucru, dar este o campanie pentru noi toţi. Pentru că în felul acesta, unindu-ne în jurul Simonei, cred că această energie ne va prinde foarte bine şi nouă, nu doar ei", a fost mesajul transmis de Mihai Gâdea, CEO Antena 3 CNN şi realizator Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Antena 3 CNN Miami Open
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close